Cadoul ideal de Crăciun pentru cei dragi

Redactor Andreea Baluteanu

Perioada Sărbătorilor e magică, plină de căldură şi de voioşie, un rai al cadourilor şi al timpului petrecut alături de cei dragi. Cu toate acestea, ea se poate dovedi pe alocuri stresantă şi uneori epuizantă, un adevăr pe care, oricât de puţin ne-ar plăcea, nu îl putem contrazice.

Cine ne vine însă în ajutor când ne simţim obosite sau stresate, chiar în jurul preafrumosului brad de Crăciun? O cafea perfectă! Află cum să o prepari ca un barista talentat chiar la tine acasă: trucul nostru este pe cale să îţi salveze sărbătorile!

BeanZ Café îți aduce gustul autentic al cafelei de la fermieri la o apăsare de buton

Suntem aventuroşi, visăm să trăim experienţe memorabile în fiecare zi, atât online, cât şi offline. Suntem curajoşi şi vrem să vibrăm în acelaşi ritm cu lumea, să fim autentici şi să ducem acea viaţă epică, ce merită să fie povestită: cum putem realiza toate aceste deziderate? Cu multă determinare şi începând cu o cană aburindă de cafea.

Noi îţi vom deconspira în rândurile de mai jos secretul cafelei pe care nu o mai poţi uita, BeanZ Café. Este vorba despre un brand care şi-a propus să ne schimbe opinia despre cafea: nu mai e doar licoarea caldă care îţi oferă energie, e o experienţă în sine, una care se potriveşte de minune cu ceea ce ţi-am descris în rândurile de mai sus. Cu arome bogate şi diverse şi gusturi care îţi duc papilele gustative în al nouălea cer, BeanZ Café te ajută să treci peste stresul de sărbători, să îţi răsfeţi invitaţii cu o cafea pe care o poţi prepara chiar la tine acasă.

Cea mai bună veste este că sortimentul de cafea la capsule nu e produs în masă de o maşinărie impersonală, ci vine de la fermieri autentici, din întreaga lume. Şi, pentru a ne demonstra că nu se joacă şi chiar ne oferă ce e mai bun, BeanZ Café ni-i şi prezintă pe aceşti experţi ai gustului desăvârşit.

Syeh vine din Indonezia şi îţi aduce o cafea aromată, care pare preparată în ceruri, iar Suyapa ne tentează cu boabe de cafea crescute organic în Honduras şi cu o băutură catifelată, cu note de ciocolată, nuci şi migdale coapte, realizată într-un mediu echitabil, care susţine comunităţile de femei, pentru ca tu să te bucuri de o cafea aromată şi să ajuţi, în acelaşi timp.

Pentru energie care înfruntă şi stresul de sărbători apelăm la Riziki şi la cafeaua din Tanzania, plină de exotismul continentului african, puţin prăjită, cu tente de fructe roşii, mere verzi şi acrişoare şi parfum dulce de iasomie: o vei consuma fără lapte şi fără zahăr, atât e de bună!

Gabriel e din Uganda şi ne oferă cu drag o cafea crescută la poalele munţilor înzăpeziţi şi la umbra bananierilor, un sortiment african autentic, uşor prăjită, cu note de ciocolată şi condimente care îţi gâdilă papilele gustative.

Ai nevoie de o pauză mai mult decât orice? Eduardo din Nicaragua îţi va dărui cafeaua perfectă pentru ea: scăldată de soare, cu note de fructe uscate şi ciocolată bogată, care dau dependenţă, e tot ce ţi-ai putea dori.

Ce iubitor de cafea ar putea rezista unui sortiment adus din Brazilia? Ştim că noi nu! La BeanZ Café îl avem pe Luiz Alberto, care are grijă să ne ofere cafeaua cu gust perfect de pădure amazoniană, cu note irezistibile de caramel şi ciocolată amăruie: un vis!

Pe BeanZ Café nu sunt disponibile doar capsulele cu cafea delicioasă de mai sus, dar şi aparatele care ţi le oferă la o apăsare de buton distanţă. Aparatele BeanZ Café folosesc un sistem de presiune de cea mai înaltă calitate, ce atinge până la 19 bari, şi sunt proiectate în Elveţia, garantând astfel un espresso fără defect. Te vei îndrăgosti de ele! Sunt atât de cool (nu degeaba au primit premii pentru design), încât îţi vor transforma living-ul sau bucătăria într-un spaţiu de cinci stele.

Noi îţi prezentăm mai jos cele două oferte BeanZ Café în care suntem mai mult decât convinse să investim, pentru a face cea mai bună cafea, chiar la noi acasă!

Farmers Pack: Coffee & Machine Red include un espressor Wave Red şi 6 pachete de cafea (96 de cafele) colectate de la super fermierii pe care ţi i-am prezentat mai sus. Imaginează-ţi cum te trezeşti dimineaţa, adormită şi ameţită de toată alergătura sărbătorilor şi dai cu ochii de espressor-ul Wave Red, în nuanţa anului, cu un design practic adaptat stilului nostru de viaţă modern. Cu rezervor de apă de 1 l şi sistem de evacuare automată a capsulei de cafea, aparatul e compatibil cu filtre de apă şi are o presiune de până la 19 bari. Funcţia de programare a cantităţii de cafea te va scuti de orice neajuns, iar oprirea automată e un vis în momentele în care ai o mie de treburi. Cu un timp de încălzire de aproximativ 15 secunde, acest aparat e cadoul perfect şi prietenul de nădejde!

De partea cealaltă, Office Cofee Pack e pur şi simplu năzuinţa supremă a oricărei persoane care s-a bucurat vreodată de o cană de cafea. Noi am hotărât să cumpărăm unul pentru noi, dar şi pentru toţi cunoscuţii: da, atât de decise suntem. Să-ţi spunem ce conţine: un espressor wave cu nuanţa la alegere (roşul de mai sus sau argintiu şi negru), un welcome kit cu pahar cu capac şi 13 capsule de cafea, câte două cutii de la fiecare dintre fermierii despre care ţi-am povestit mai sus, dar şi 6 cutii de blend-uri (1 cutie cafea Kick, una SHH, una Chill, una Bliss, una Cher şi una Treat). Noi nu ne-am mai putea gândi la ceva ce ar putea lipsi din acest super cadou!

Intră şi tu pe beanzcafe.ro şi descoperă cafeaua care nu e doar răsfăţ, ci prieten pentru toată viaţa, aliat de sărbători, gust desăvârşit. Bea-ţi cafeaua în funcţie de nevoi, dar şi de starea de spirit şi descoperă aromele unice, garantate de fermieri cu experienţă de pe tot cuprinsul lumii! BeanZ Café crede în valori precum autenticitatea, căldura şi prietenia, cultivă pasiunea şi diversitatea şi ne oferă acea cafea unică, simplă, pe care te poţi baza mereu şi pe care o vei prepara fără bătăi de cap, chiar la tine acasă! Noi suntem complet satisfăcute: nu ne-am mai putea dori nimic!

Articolul urmator De ce să miroși acele de brad înainte să îl cumperi? Uite ce trebuie să ai în vedere când alegi bradul de Crăciun

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.