Când are loc eclipsa de soare în 2017 și cum trebuie să se pregătească zodiile

Când are loc eclipsa de soare în 2017 și cum trebuie să se pregătească zodiile

Roxana R

Pe 21 august 2017 va avea loc o eclipă totală de Soare. Fenomenul va avea un impact deosebit asupra tuturor zodiilor, din cauza prezenței Lunii Noi, care va acoperi complet Soarele.

Eclipa totală de Soare de pe 21 august 2017 va putea fi observat numai de pe teritoriul Statelor Unite. Va fi prima eclipsă de acest fel din ultimii 40 de ani. Chiar dacă eclipsa nu o să poată fi admirată din Europa, influența Lunii Noi care va acoperi Soarele se va simți pretutindeni. De aceea, zodiile trebuie să fie pregătite și să știe ce înseamnă acest fenomen.

Astrologii avertizează că Luna Nouă ne va determina să acționăm pe baza instinctelor și dorințelor noastre. De aceea, ar fi bine să nu luăm decizii importante în această perioadă, pentru că s-ar putea să le regretăm după aceea. Influența pozitivă a Lunii Noi este cea care ne stimulează să acționăm, să începem noi proiecte. Vom acționa însă „în beznă”, din cauza eclipsei. Iată de ce trebuie să avem mare grijă și să mai așteptăm puțin.

Eclipa de Soare înseamnă un nou început

În timpul eclipsei ar fi bine să ne bazăm pe intuiția noastră, pe ce ne spune corpul nostru. Doar în acest fel vom putea rezista fără probleme în absența luminii călăuzitoare a Soarelui. Trebuie să avem grijă ce ne dorim cu adevărat, pentru că proiectele începute de Lună Nouă se concretizează de cele mai multe ori.

zodiac

Eclipsa solară din 2017 ne va da posibilitatea unui nou început, iar momentul în care lumina este blocată de Lună ne poate arăta o nouă perspectivă. Este un moment în egală măsură revigorant, dar care, dacă nu suntem atenți, ne poate da peste cap întreaga viață.

Din fericire, în timpul eclipsei va avea loc și o conjuncție favorabilă între Jupiter și Saturn. Aceste planete vor asigura un plus de energie zodiilor. Uranus guvernează schimbările, dar, alături de Soare și de Jupiter, și Saturn va stabili ordine în acest haos, oferind o schimbare în bine.

Uranus, care guvernează voința, ne va ajuta să ducem la împlinire ce ne propunem, iar în final ne poate îndemna să facem lucruri bune, altruiste.

Venus va fi în semnul Racului, retrograd, iar acest lucru ne va ajuta să prețuim adevărata valoare a lucrurilor și a oamenilor din viața noastră. Este foarte posibil să apară conflicte în urma acestei evaluări, de aceea este bine să nu acționăm atunci, ci doar să analizăm. În acest moment vom înțelege dacă este bine să facem compromisuri de dragul cuiva sau dacă ar fi mai indicat să stabilim relații cu alte persoane.

Vezi și Prețioasa zodiacului – femeia care privește lumea de pe piedestal

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când nu au voie femeile să intre în biserică: părintele Constantin Necula ne lămurește
Când nu au voie femeile să intre în biserică: părintele Constantin Necula ne lămurește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.