Care sunt cele mai elegante zodii

Viorica Ghinea, redactor

Stilul și eleganța sunt scrise în astre, iar următoarele patru semne astrologice sunt dovada clară în acest sens. Se spune că gusturile nu se discută, dar este imposibil să nu observi când cineva se îmbracă bine, își alege accesoriile cu grijă și adoptă o atitudine pe măsură.

Află care sunt cele mai elegante native ale zodiacului! Dacă nu te numeri printre ele, învață câteva trucuri de stil de la ele! Îți vor prinde bine pe viitor!

Nativele elegante ale zodiacului

4. Fecioară

Fecioara nu se încumetă la provocări vestimentare, așa că nu este considerată neapărat o trendsetteriță, însă nimeni nu poate să spună despre ea că nu are stil. Combinațiile pe care le realizează denotă bun-gust, clasă și rafinament. Este atrasă de stilul simplu, dar obișnuiește să își „condimenteze” outfiturile cu accesorii care atrag atenția. O pată de culoare, un strop de glam și nu te mai întrebi de ce nativa Fecioară se află în acest top elegant!

3. Leu

Persoanele născute în această zodie adoră să iasă în evidență și să fie în centrul atenției. Prin urmare, este de la sine înțeles că ele nu își neglijează aparițiile. Garderoba lor este întotdeauna pusă la punct. Poate că mai exagerează în cazul anumitor combinații vestimentare, având în vedere că sunt atrase de elementele țipătoare, dar își repară repede greșelile. Este imposibil ca cei din jur să nu remarce o persoană născută în această zodie, chiar și atunci când se află într-un loc aglomerat.

2. Balanță

Puține persoane reușesc să țină pasul cu reprezentantele acestui semn astrologic. Ele dau dovadă de clasă și rafinament chiar și în momentele în care stau în pijamale prin casă. Nu doar combinațiile vestimentare pe care le fac le situează în acest top, ci și atitudinea lor grațioasă. Ele nu urmează cu înfrigurare tendințele din modă, ci preferă să își construiască un stil propriu și nemuritor în lumea fashion. Celelalte femei chiar au ce să învețe de la nativele acestei zodii!

1. Capricorn

Zodia care merită să se afle pe primul loc în acest top este Capricornul. Indiferent de combinațiile vestimentare pe care le realizează, ea reușește mereu să iasă în evidență prin eleganța pe care o are. Persoanele născute sub acest semn astrologic nu au învățat stilul din reviste de modă, ci s-au născut cu el în sânge, și nici nu au „furat” trucuri de la fashionistele celebre. Foarte rar se întâmplă ca nativa Capricorn să facă o greșeală vestimentară.

Care este părerea ta? Chiar sunt acestea cele mai elegante zodii din horoscop?

Articolul urmator Punctele cardinale: ce sunt și de ce sunt importante în zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (58)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.