Cât te costă o prietenie adevărată?

Redactor Andreea Baluteanu

Cea mai bună prietenă sau amicul acela de suflet: suntem sigure că nu e nevoie să te rugăm să ți-i imaginezi sau să îți aduci aminte de ei, pentru că îi porți mereu în inimă. Îi cunoști dintotdeauna, ți-au fost alături la bine și la greu. Știi că, de cele mai multe ori, relația voastră e mai puternică decât una de dragoste, ai da orice, și nu sunt vorbe goale, ci pura realitate!

Dar ți-ai pus vreodată întrebarea: cât costă prietenia adevărată?

Deja ai rămas cu gura căscată, pentru că nu știi cum ai putea cuantifica într-o măsură atât de rece și cruntă precum banii ceva atât de special precum prietenia adevărată. Nu ești singura! Oamenii din filmulețul de mai jos au avut exact aceeași reacție ca tine: de completă stupoare. Doar prietenia adevărată nu se cumpără, nu o găsești comercializată pe un raft plictisit de magazin sau pe un site colorat.

Ești curioasă despre ce este vorba? Urmărește mai jos filmulețul de promovare a campaniei Red Panda: îți garantăm că îți va fi imposibil să rămâi indiferentă.

Cat costa prietenia adevarata

Fără urmă de îndoială, prietenia e neprețuită! Este cea mai frumoasă concluzie, cea la care au ajuns și inițiatorii emoționantei campanii Red Panda. Despre ce este vorba? Despre adopțiile de animăluțe! Așa cum îți va confirma orice norocos amic de necuvântătoare, aici nu e vorba despre posesie. Un animăluț va ocupa rapid tronul de prieten de suflet și, de cele mai multe ori, nu tu te vei simți stăpânul său, ci egalul privilegiat!

Și, așa cum nu ne putem imagina vreodată că am putea cumpăra prietenia unui om, de ce am face-o atunci când e vorba despre un animăluț? Cu sloganul „Nu-ți poți cumpăra cel mai bun prieten. Adoptă-l de red-panda.ro!”, campania noastră preferată sprijină adopțiile celor mai buni, sufleteşti, dezintersaţi prieteni din viața ta! Cei pentru care ai da orice, fără a exagera nicio clipă.

Și noi mărturisim: ne-a mers direct la suflet! Ne-am regăsit în toate reacțiile sincere ale oamenilor frumoși care au apărut în acest filmuleț, am recunoscut că am da orice, viața, un rinichi pentru cel mai bun prieten și, la sfârșit, am concluzionat la unison: prietenia adevărată nu se cumpără! Așa că acum suntem pe deplin convinse că cel mai bun prieten nu se cumpără, se adoptă. Se salvează și ne salvează!

Pe red-panda.ro poți adopta cățeluși sau pisicuțe, în funcție de preferințe, sau îți poți înveseli locuința cu ambele patrupede. Vei vedea că site-ul este foarte prietenos și îți oferă toate detaliile, de la vârsta la nivelul de energie și comportamentul animăluțului ales, astfel încât compatibilitatea dintre voi să fie totală.

red panda

Nu ai loc să adopți, sau ai deja o gașcă întreagă de prieteni adorabili acasă? Te poți implica în continuare în campaniile Red Panda, adoptând la distanță un cățeluș (vei dona lunar 50 de lei, pentru îngrijirea sa, cam cât cheltui la o ieșire în oraș), alegând să direcționezi 2% din impozitul tău pe venit către Asociația Red Panda sau devenind voluntar!

Noi sperăm să devii, alături de noi, fericita mămică, prietenă la cataramă, tovarășă de șotii a unui cățeluș sau a unei pisicuțe! Tu cum ai răspunde la întrebarea: „cât te costă o prietenie adevărată”? Ai fost la fel de impresionată precum noi de campania inițiată de oamenii cu inimă mare de la Red Panda? Dacă da, alege să schimbi lumea în care trăiești, înfrumusețând viața unui animăluț și permițându-i, la rândul său, să o transforme miraculos pe a ta!

Puteți urmări aici filmulețul campaniei realizate de Red-Panda.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.