Ce a însemnat jobul de model de videochat

Joi, 22.09.2016
de Divahair

În primul rând, aș dori să vă mulțumesc că îmi citiți povestea, sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor voastre. Aș dori să încep cu faptul că am învățat foarte multe lucruri de când am devenit model în echipa Rich Girls. Înainte să mă hotărăsc să lucrez în domeniu, am lucrat într-un call center doi ani. Înțepenisem, viața mea se oprise în loc și deveneam un robot, plătit cu 1 000 lei pe lună. Acest lucru a trebuit să se oprească undeva, mai ales că împlinisem 28 de ani, stăteam cu chirie, nu aveam nimic al meu și, oricum, făceam numai lucruri repetate, mă „bucuram” de o rutină surprinzătoare. Nu mi-am dat demisia până nu am ajuns la Rich Girls, unde am purtat o discuție de 2 ore și 2 cafele cu managerul. M-am simțit bine din primul moment, n-am avut nicio reținere și pot spune că am căpătat încredere în mine. Puteți ciți mai multe despre studioul de videochat din București și voi. Totul a decurs cum nu se poate mai frumos. Am avut 1 000 de întrebări la care mi s-a răspuns fără perdea, nu am descoperit nicio ezitare și am simțit că pot să vorbesc despre orice. 

Am cunoscut-o pe Ana, fotografa, cu care m-am împrietenit instant și care mi-a făcut cel mai tare shooting de care am putut avea parte! Țin pe această cale să îi mulțumesc și să o felicit. 

Am început lucrul și odată cu asta mi-am schimbat stilul de viață. M-am folosit de toate avantajele pe care mi le-au oferit, sunt mereu aranjată, coafată, machiată, cu o manichiură perfectă și mi-am îmbunătățit limba engleză datorită profesoarei de engleză, care a avut extrem de multă răbdare cu mine. 

Acum, mi-am luat viața în propriile mâini și pot face tot ce îmi doresc. Mi-am cumpărat o casă la marginea Bucureștiului, într-un final. 

Le mulțumesc celor de la RichGirls Studio și vă aștept și pe voi în echipă! Nu uitați, un model de Top înseamnă multă muncă, perseverență și seriozitate! Eu doar prin mult efort am ajuns să fiu o persoană independentă, sigură pe mine și cu o bază financiară foarte puternică! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!