Ce fel de soacră e în funcţie de zodie

Redactor Andreea Baluteanu

Ţi-ai găsit în sfârşit sufletul-pereche, alături de care visezi să trăieşti până la sfârşitul zilelor tale! Însă, dacă vrei să ştii cum va fi viaţa voastră împreună, este imperios necesar să o incluzi în tabloul idilic şi pe soacra ta!

Află care este semnul zodiacal al soacrei tale, iar noi îţi dezvăluim comportamentul ei faţă de tine!

Ce fel de soacră e în funcţie de zodie

Berbec

Soacrele Berbec sunt energice, ambiţioase şi extrem de hotărâte. Dacă îi place de tine, va fi generoasă, îţi va lua apărarea şi te va iubi (aproape) ca pe fiul ei. Dacă ai ghinionul de a o călca pe bătături (şi nici tu nu ai nici cea mai mică dorinţă să îi intri în graţii), așteaptă-te la o existenţă demnă de povestea „Soacra cu trei nurori”: din păcate, este posibil ca viaţa voastră împreună să fie un calvar!

Taur

Această zodie este cea mai bună femeie, aşa că te poţi declara o norocoasă dacă o ai ca soacră. Vei găsi mereu acasă la ea mâncăruri alese şi, atât timp cât îi vei face fericit copilul, nu vei avea probleme cu ea. Abţine-te totuși să o critici, să fii nerespectuoasă la adresa ei sau să te cerţi cu iubitul tău în faţa sa, pentru că te va scoate de la inimă şi cu greu îi vei mai recâştiga afecţiunea.

Gemeni

Soacra Gemeni este comunicativă, sociabilă şi prietenoasă, aşa că nu ai de ce să îţi faci prea multe griji în privinţa sa. În plus, detestă conflictele şi nu se va interpune între tine şi iubitul tău! Fii deschisă cu ea şi te poţi alege cu „cea mai de gaşcă” soacră din zodiac! Veţi sta umăr la umăr la evenimentele din familie şi te vei mândri cu ea în faţa tuturor prietenelor chinuite de propriile soacre!

Rac

Soacra în zodia Rac este iubitoare, afectuoasă, plină de tandreţe şi atât de protectoare! Bineînţeles, cu fiul ei, nu cu tine! Tu eşti femeia cu nimic specială care a reuşit cumva să îl ademenească pe băiatul ei drag în căsnicie: te va accepta şi te va trata amabil atât timp cât îţi vei face bărbatul fericit, dar, în momentul în care începi să îl critici, soacra Rac se va abate ca o furtună asupra ta! Da, cu toată dulceaţa ei!

Leu

Ai dat peste o adevărată regină. Este posibil ca soacra Leu să se îmbrace mai bine ca tine, să aibă prieteni mai strălucitori şi forme mai apetisante! De fapt, ar trebui să îţi doreşti să îi fii inferioară, pentru că altfel îşi va ascunde cu greu gelozia la adresa ta! Dacă îi vei deveni cea mai loială admiratoare, te poţi aştepta la o relaţie armonioasă cu ea.

Fecioară

Habar nu ai cum să faci curăţenie în casă! Reţetele tale sunt fade şi complet inutile, iar rochiile îţi sunt ori prea scurte, ori prea lungi. Soacra Fecioară este o perfecţionistă, iar tu eşti mica făptură măsurată permanent, care se loveşte de zidul criticilor sale. Trece-i testele şi veţi închega o relaţie frumoasă, pentru că, dincolo de aparenţe, ai o soacră grijulie!

Balanţă

Stii acea femeie cu aspect ireproşabil, elegantă şi perfect asortată? Da, este soacra ta! Ai avut „norocul” de o nativă inteligentă şi diplomată, care îţi va respecta căsnicia şi nu se va amesteca în ea decât la nevoie. Ce trebuie să faci ca să te bucuri de acest Rai pe Pământ? Să fii o soţie perfectă, la rândul tău (sau tot o Balanţă)!

Scorpion

Am vrea să îţi spunem că eşti o norocoasă, dar pur şi simplu nu putem! Adevărul este că în ochii soacrei Scorpion vei fi mereu răul (necesar, e adevărat) din viaţa fiului ei. Cu intuiţia sa formidabilă, îşi va da seama imediat ce fel de caracter eşti şi, dacă te potriveşti în schema vieţii fiului său (pe care a stabilit-o deja), poţi sta liniştită: vei avea o viaţă paşnică alături de ea. Dacă nu, roagă-ţi iubitul să fugiţi în lume şi nu mai privi înapoi!

Săgetător

Soacra Săgetător este probabil cea mai agreabilă persoană din tot zodiacul. Spirit liber, activ şi energic, ea nu este nicidecum obsedată de viaţa fiului său şi are o înclinaţie nativă de a simpatiza instant pe oricine cunoaşte. Da, nu îţi va împărtăşi reţete delicioase şi nu îţi va duce copilul la şcoală, dar puteţi fi cele mai bune prietene.

Capricorn

Ai parte de cea mai inteligentă soacră din tot zodiacul, aşa că pune-ţi cea mai bună mască şi intră în joc! Nativa din Capricorn este ambiţioasă şi are planuri înalte pentru fiul său, iar tu eşti un pion pe care îl va manevra cu o tenacitate ieşită din comun. Dacă nu îi trădezi aşteptările, va fi politicoasă, te va ajuta la nevoie şi te va susţine, iar dacă nu... îţi rămâne să speri că fiul ei te iubeşte mai mult decât pe ea!

Vărsător

Soacra Vărsător este originală, neobişnuită chiar, te poate frapa cu o coafură roz sau cu o vestimentaţie aproape călugărească. Nu încerca să o cataloghezi şi sub nicio formă nu o privi cu suspiciune, mai ales că şi ea te va accepta, oricum ai fi! Nu veţi fi apropiate şi sunt slabe şanse să ajungi să o cunoşti cu adevărat, dar nu toate soacrele sunt perfecte!

Peşti

Ştii acea femeie blândă, mărinimoasă, zâna cea bună din poveşti? Tocmai ai cunoscut-o pe soacra ta! Peştii au o intuiţie formidabilă şi, crede-ne, soacra ta te va cunoaşte perfect la câteva minute după ce te-a văzut. Tu, în schimb, nu vei avea nici cea mai mică idee despre sentimentele sale pentru tine: este o actriţă excelentă şi, chiar dacă nu te place, nu te va face nicio clipă să te simţi prost. Însă nu garantăm că nu îi va atrage atenţia fiului său asupra slăbiciunilor tale şi nici că el te va alege pe tine, ţinând cont că i-a fost probabil cea mai bună mamă din lume!

Soacra ta ce semn zodiacal este? Se încadrează în descrierea noastră?

Articolul urmator Ce cadou special ai primit de la astre, în funcție de data nașterii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.