Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce înseamnă dacă ai gropiţe în obraji

Redactor Andreea Baluteanu
Suferi de o deformaţie a muşchilor faciali

Suferi de o deformaţie a muşchilor faciali

Diformităţile nu au fost nicicând mai atrăgătoare. Adevărul este că gropiţele în obraji sunt o abatere de la normalitate, rezultatul unor deformaţii ale muşchilor faciali. Ce mai contează însă, având în vedere că atât de multă lume şi le doreşte mai presus decât orice pe lume? Atât de tare, încât a fost inventată şi o maşină de făcut gropiţe în obraji, creată de Isabella Gilbert, din Rochester, New York, în 1936.

Dacă ai fost înzestrată de Mama Natură cu gropiţe în obraji, ştii cu siguranţă că eşti o persoană cu totul specială. Nu degeaba te confundă lumea cu Miranda Kerr şi nu se mai satură să îţi spună cât de drăgălaşă eşti.

Ca să îţi confirmăm şi noi statutul de „om deosebit”, îţi vom prezenta câteva dintre cele mai comune semnificaţii ale gropiţelor în obraji. Află ce cred oamenii despre tine, cum eşti percepută în diverse culturi şi care este cauza anatomică a celei mai drăguţe trăsături pe care o posezi.

Fiindcă eşti mândra posesoare a gropiţelor în obrăjori, ţi-am mai pregătit ceva: află de aici cum să te machiezi, astfel încât să îţi evidenţiezi şi mai tare gropițele!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!