Ce spune forma degetelor despre personalitatea ta

Ce spune forma degetelor despre personalitatea ta

Ramona Jurubita

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unui om, aspectul lor reflectând importanța pe care o acordă persoana respectivă îngrijirii personale, dar și atenția pe care o are la detalii. Dar ce ai spune dacă ai afla că ele pot indica și tipul de personalitate? Sigur că te-am surprins! Se pare că forma degetelor poate dezvălui multe despre trăsăturile tale și chiar te poate da de gol în multe situații. Iată cum te descoperi doar uitându-te la degetele tale:

Degete de lungimi diferite

Sursa foto: Youtube

Forma degetelor

 • Degetele pătrate
  Aparent, persoanele cu degetele pătrate sunt firi puternice, rezistente și independente pentru că nu le place să își arate emoțiile. În realitate, sunt extrem de sensibile, sincere și cu o inimă mare care poate cuprinde milioane de emoții pe care nu le exteriorizează. Suferința lor nu este niciodată exprimată și uneori pot duce lupte grele cu propriile gânduri și sentimente.
 • Degetele ascuțite
  Cei cu degete ascuțite sunt firi loiale pentru că odată ce și-au îndreptat atenția spre cineva, cu greu se vor desprinde de acea persoană. Sunt creativi, dedicați în tot ceea ce fac, nu se dau bătuți până nu ating ce și-au propus și pun mare preț pe încredere pentru că ei nu trădează niciodată pe nimeni. Au tendința de a le permite celorlați să îi rănească din cauza sensibilității care îi definește.
 • Degetele cu noduri
  Personele care au degete cu noduri sunt respectuase, nu contrazic pe nimeni și țin cont de părerile celor din jur. Ele au puterea de a trece ușor peste lucrurile care le rănesc și au grijă să nu supere pe altcineva cu deciziile pe care le iau. De aceea, se gândesc de mai multe ori înainte să aleagă ce au de făcut în anumite situații. Lor nu le plac prefăcătoriile și minciunile și evită oamenii care nu se țin de cuvânt.
 • Degetele rotunjite
  Cei cu degetele rotunjite sunt oameni calmi, pașnici, care nu doresc să se implice în conflicte cu cei din jur și care se tem să fie dezaprobați de ceilalți. Ei suferă foarte mult dacă ideile lor nu sunt acceptat și dacă nu sunt apreciați pentru eforturile pe care le depun. Implicarea în tot felul de activități le ocupă foarte mult timp și nu mai au energie să se gândească la propria persoană.
 • Degetele late
  Persoanele cu degete late sunt determinate și luptă pentru visele lor, mai ales că sunt și muncitoare și fac tot ce este nevoie ca să obțină rezultatele dorite. Sunt firi încrezătoare și au spirit practic fiindcă pot găsi o soluție pentru orice problemă. Deși se descurcă în aproape orice situație, ele nu știu să își gestioneze foarte bine sentimentele.

Lungimea degetelor

 • Când degetul arătător și inelarul sunt de aceeași lungime, putem vorbi despre o persoană calmă, caldă, stabilă și care duce o viață echilibrată.
 • Când degetul arătător este mai lung decât inelarul, persoana este încrezătoare, naturală și are spirit de lider pentru că îi place să își asume riscuri, dar în niciun caz nu va lua decizii din impuls.
 • Când degetul arătător este mai scurt decât inelarul, persoana în cauză are un farmec aparte, este distractivă și cu simțul umorului. În același timp, este ambițioasă și dedicată în tot ceea ce face, chiar dacă deciziile pe care le ia sunt întotdeauna spontane.

Distanța dintre degete

 • Dacă degetele sunt foarte depărtate unul de celălalt, indică o persoană dornică de aventură și independentă.
 • În schimb, dacă ele sunt apropiate, pot indica o persoană prudentă, atentă la detalii și cu spirit de observație.
 • Dacă distanța dintre inelar și degetul mic este mare, persoana are tendința de a evita discuțiile serioase și fuge de probleme.

Vei acorda mai multă ateție degetelor celor din jur de acum înainte după ce ai aflat ce pot dezvălui ele despre o persoană? Se pare că vei avea mai multe informații despre cineva pe care îl vezi pentru prima dată și vei ști cum să te comporți cu el fără să fie nevoie de mult timp pentru a-l cunoaște.

Citește și: Ce spun despre tine pozele pe care le postezi pe rețelele de socializare

Surse articol: AsianetnewsBrightsideTimesofindia

Sursa foto principală: Youtube

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Ce formă geometrică are sufletul tău?
Incepe quiz
Ce formă geometrică are sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.