Ce inseamna cand visezi ploaie

Ce inseamna cand visezi ploaie

Andreea Gluh, redactor

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa ai vise care te-au marcat si ai incercat sa afli ce semnificatie au. Fiecare element din vis este foarte important, el putand anunta un eveniment din viitor sau simbolizand o stare pe care o ai in momentul respectiv. Din aceste puncte de vedere vom vorbi, astazi, despre ploaie. 

Iata ce semnificatie are ploaia in vis!

Simbolistica ploii in vis

Conform oniromantiei, daca in vis ti se arata un cer plumburiu si vezi picaturi de ploaie, inseamna ca esti trista. Ba chiar mai mult, daca ploaia cade pe un mormant, inseamna ca ai regrete profunde legate de o actiune a ta sau de faptul ca ai ratat o sansa.

Cand alaturi de picaturile de apa pica si grindina, inseamna ca trebuie sa te astepti la o veste neplacuta legata de o persoana cunoscuta: fie se va imbolnavi, fie va suferi un accident grav.

In ceea ce priveste ploaia din vis care este insotita de tunete si de fulgere, oniromantii spun ca ea simbolizeaza o frustrare provenita din faptul ca te simti neinteleasa. De asemenea, daca este vorba despre o furtuna cu adevarat puternica, este posibil ca subconstientul tau sa iti spuna ca esti in pericol.

Ploile de vara din vis sunt sinonime cu norocul de bani, in vreme ce o ploaie marunta iti arata ca trebuie sa ai rabdare, pentru ca viitorul iti rezerva o surpriza din punct de vedere financiar. 

Daca poti vedea cu claritate apa de ploaie din vis, iar aceasta este murdara, plina de praf si inchisa la culoare, inseamna ca se anunta vremuri tulburi si poate chiar te paste un necaz. In schimb, daca apa este foarte curata si in cantitate mare, curgand in suvoaie, mai mult ca sigur vei avea parte de un castig financiar in cel mai scurt timp.

Conform credintelor musulmane, ploaia din vis simbolizeaza o reinnoire ce va avea loc in viata ta. Poate fi vorba despre o relatie sentimentala noua sau despre una care reintra pe fagasul normal, despre un succes profesional ori chiar despre un nou job sau poate fi vorba despre o schimbare a mentalitatii pe care o ai in privinta unei probleme care te-a framantat in ultima vreme.

Acum ca ai aflat ce semnificatie are ploaia in vis, descopera si ce inseamna cand visezi foc!

Articolul urmator
Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești
Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești
Cu ce animal semeni cand te infurii?
Incepe quiz
Cu ce animal semeni cand te infurii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.