Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cele mai plictisitoare zodii

Miercuri, 29.03.2017
de Violeta Ieremie

Oamenii se manifestă diferit în funcţie de context, de tiparele în care gândesc, de starea în care se află în acel moment. Sunt persoane care te farmecă instant, care te liniştesc, te fac să te simţi bine, îngrijorat sau pur şi simplu te plictiseşti alături de ei.

În ceea ce priveşte plictiseala, iată zodiile care sunt predispuse să aibă trăsături care să ducă la această stare de spirit!

Taur zodie plictisitoare

Taur

Cei născuţi în zodia Taur sunt persoane cărora nu le place prea mult să vorbească, preferând cuvintele monosilabice precum „Da”, „Nu”, „Pa”. Deşi este impunător, preferă să stea deoparte, să fie sigur că are parte de stabilitate şi linişte. Din moment ce a luat o decizie, stă bine cu picioarele înfipte în pământ şi nu se mişcă din loc. Dorinţa lui supremă este să-l laşi în pace şi atunci îţi va mulţumi.

Se implică foarte puţin şi preferă să atragă oamenii şi evenimentele către el, în loc să alerge el după oameni. Mai bine primeşte în fiecare zi musafiri, decât să facă el efortul de a se deplasa.

Fecioara

Fecioarele, de regulă, iubesc singurătatea şi liniştea. În acelaşi timp, starea de calm vine cu o perfecţiune a lucrurilor. Nicio scamă, niciun lucru care nu e la locul lui nu trebuie să stea în cale.

Nu permit greşeli în comportament şi ţin foarte mult la părerea lor, minutele, secundele fiind foarte importante pentru nativii din Fecioară. Dacă şi-au propus să fie la ora 16:56 undeva, ora 17:00 fix este inadmisibilă pentru ei.

Ordinea pe care o au ei în minte este vitală şi nu acceptă sau acceptă foarte greu schimbări în program sau în reguli.

Capricorn zodie plictisitoare

Capricorn

Ca şi ceilalţi doi nativi de mai sus, Capricornul este caracterizat prin linişte, tăcere, ambiţii secrete. El este observatorul care admiră şi este mereu în căutare să se dezvolte. Disciplina şi refuzarea unor plăceri personale sunt trăsături specifice acestei zodii.

Capricornii tind către culmile munţilor şi muncesc foarte mult să ajungă acolo, să-şi îndeplinească ambiţiile. Munca primează în universul lor, iar distracţia este pe locul doi. Ei trebuie să aibă parte de stabilitate, respectă tradiţiile şi lucrurile făcute într-o anumită ordine.

Este un bun organizator, dar uneori parcă organizează totul prea detaliat, fapt ce ar putea pune la încercare răbdarea celor care sunt mai flexibili şi cărora nu le pasă atât de mult de reguli.

Fiecare om are şi calităţi, şi lucruri care pot fi îmbunătăţite, însă unele zodii au anumite caracteristici care le fac să fie mai pragmatice, mai cu picioarele pe pământ şi nu simt atât de mult energia vieţii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!