Cele mai ciudate lucruri interzise din lume!

Studentie.ro

In anii 80, Nicolae Ceausescu a interzis in Romania jocul de scrabble, pentru ca era „prea intelectual" si era considerat un „rau subversiv". Desi suna destul de ciudat, ei bine, aflati ca in alte state, sunt interzise si alte lucruri la fel de... inocente sau, chiar mai inocente, precum: mestecatul gumei (Singapore), purtarea unei perechi de incaltaminte zgomotoase (Capri, Italia) sau purtarea unei perechi de blugi (Coreea de Nord).

Iata si alte exemple in randurile de mai jos:1.   Manila: Claire Danes. In anii 90, cand actrita s-a aflat in Manila pentru a filma productia Brokedown Palace, Claire Danes a declarat presei ca orasul „miroase a gandaci" iar sobolanii sunt peste tot. Autoritatile au fost jignite de aceste declaratii, prin urmare i-au interzis revenirea in oras actritei si i-au interzis chiar si filmele.


2.  SUA : sa spionezi cu un Furby. Dupa nebunia provocata de aceasta jucarie la sfarsitul anilor 1990, Agentia Nationala de Securitate americana a interzis Furby pentru ca ar fi putut asculta si inregistra conversatii clasificate. Mai tarziu s-a demonstrat ca jucaria nu putea inregistra nimic.

Citeste articolul complet pe Studentie.ro!

Sursa foto: distractify.com

Articolul urmator Are 99 de ani dar s-a întors, de la 86 de ani, pe băncile școlii! Bătrâna vrea să aibă cariera visată în una dintre cele mai grele meserii din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.