Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cele mai frumoase urari de nunta

Alexa Galgau

Suntem în toiul sezonului nunților, iar aceste luni de vară parcă sunt pline de celebrări ale iubirii. Chit că ai prieteni, rude sau cunoștinte care s-au hotărât să își unească destinele în această perioadă, va trebui să le faci niște urări calde, care să le arate cât de mult te bucuri pentru acest eveniment fericit din viața lor. Dacă ești în pană de idei, iată câteva idei de urări de nuntă potrivite indiferent de relația pe care o ai cu mirii!

urari-de-nunta-tineri-casatoriti-care-se-tin -de-mana

Cele mai emoționante urări de nuntă

Aceste urări de nuntă se pot spune prietenilor, cunoscuților și tuturor mirilor cărora le dorești numai bine în drumul pe care l-au ales împreună:

"Să aveți parte de o călătorie minunată prin viață, acum că v-ați unit destinele și ati pornit la drum împreună. Casă de piatră!"

"Mulțumesc că ați împărțit cu mine bucuria de fi găsit iubirea adevarată. Vă doresc ca dragostea voastră să fie tot mai mare, pe zi ce trece, în vreme ce îmbătrâniți împreună." 

"Fie ca bucuria și iubirea pe care le simțiți în această zi unică să se reflecte în fiecare clipă a existenței voastre de acum încolo."

"Fie ca ziua în care vă uniți destinele să fie la fel de frumoasă ca și voi, iar noul început să fie plin de bucurii. Casă de piatră și să vă sprijiniți unul pe celălalt în fiecare secundă a vieții voastre împreună!"

"Felicitări pentru pasul pe care îl faceți pentru un viitor plin de dragoste! Vă doresc să aveți o căsnicie la a cărei fundație să se afle pasiunea, respectul, prietenia și bucuria! Casă de piatră!"

"O căsnicie fericită presupune să te îndrăgostești în fiecare zi de aceeași persoană. Vă doresc ca și peste 50 de ani să vă dea bătăi de cap fluturașii din stomac! Felicitări!"

"Casă de piatră! Țineți minte cum vă simțiți azi, aduceți-vă aminte de acest sentiment în fiecare zi și observați cât de mult a crescut cu fiecare clipă petrecută împreună!"

"Cu ocazia acestei zile minunate, nu vă doresc decât un singur lucru: să fiți infinit mai fericiți la nunta de aur! Casă de piatră!"

urari-de-nunta-tineri-casatoriti-la-cununia-civila

Sfaturile de viață sunt binevenite, mai ales dacă sunt spuse din inimă. Iată câteva urări de nuntă care îi vor emoționa pe miri:

"Căsătoria este o etapă minunată din viața oricui, în care două suflete împart aceeași inimă. Fie ca iubirea dintre voi să crească tot mai mult în fiecare zi!"

"Nu există bogăție mai mare pe această lume decât traiul alături de persoana iubită. Casă de piatră!"

"De azi încolo, nu mai există eu, ci numai noi. Împreună veți înfrunta tot răul din lume, vă veți plimba prin ploaie, veți zâmbi la soare și veți privi în aceeași directie, spre un orizont comun. Casă de piatră!"

"Un bărbat fericit se însoară cu femeia pe care o iubește. Un bărbat și mai fericit continuă să o iubească pe soția lui până la sfârșitul vieții."

"Casă de piatră! Să aveți o căsnicie formată numai din ingredientele importante: un strop de umor, o porție de romantism, câteva măsuri de înțelegere reciprocă și o cantitate nemăsurabilă de iubire!"

Urări de nuntă haioase

O modalitate foarte bună de a însenina ziua cuplului de îndrăgostiți este să le faci câteva urări de nuntă haioase. Acesta reprezintă un mod plin de umor, prin care le poți arăta mirilor cât de tare te bucuri pentru ei în această zi minunată. Ține minte că viața este prea scurtă pentru a lua totul prea mult în serios. Nunțile sunt niște evenimente vesele, așadar distrează-te și bucură-te împreună cu mirii de această zi unică! Și pentru că este și o tradiție de nuntă să faci urări, iată câteva idei pe care le poți folosi și tu:

”A fi căsătorit este ca orice alt loc de muncă: te ajută dacă te înțelegi bine cu șeful tău.”

”Să înceapă lupta! Felicitări tinerilor căsătoriți!”

”Este o binecuvântare să găsești acea persoană specială pe care vrei să o enervezi pentru tot restul vieții. Felicitări!”

”Nu este adevărat că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult decât bărbații singuri. Pare doar mai mult.”

”Dacă nu s-ar fi inventat căsătoriile, bărbații și femeile ar fi trebuit să se lupte cu niște străini.”

”O căsătorie fericită au soții care învață să spună această simplă frază: <<Da, draga mea>>”.

”Felicitări pentru că ai convins-o pe minunata ta soție să se mulțumească cu tine! Sunteți un cupu minunat, Frumoasa și Bestia!”

”Felicitări pentru căsătorie. Amintește-ți că fericirea este un sentiment supraevaluat!”

”Căsătoria înseamnă comunicare și compromis. Soția se va ocupa cu comunicarea, iar soțul cu compromisul.”

”Țineți minte: o soție oarbă și un soț surd reprezintă cheia succesului unei căsnicii.”

”E bine când două inimi se iubesc, dar ai grijă să faci contract prenupțial.”

Aceste urări de nuntă haioase sunt potrivite atunci când relația cu mirii este una foarte apropiată. Dacă sunteți prieteni buni, vă înțelegeți bine și ei știu de glumă, atunci cu siguranță cor gusta și aceste urări de nuntă. Iată și alte câteva:  

Ești sigur? Nunta durează două-trei zile, după aceea încep să apară problemele!”

”Felicitări! Mireasa plânge înainte de nuntă, iar mirele după!”

”Știam că voi doi v-ați îndrăgostit nebunește unul de celălalt, dar nu credeam că veți fi suficient de nebuni ca să vă căsătoriți. Să aveți o viață grozavă înainte!”

”În sfârșit ai găsit pe cineva care să râdă la glumele tale! Ține cu dinții de ea!” 

”Știai că soțiile sunt mai periculoase decât Mafia? Mafia vrea de la tine banii sau viața! Soția vrea și una și alta!”

”Îți dau un singur sfat pe care să-l urmezi dacă rei să fii fericit în căsnicie: cel puțin un minut pe zi ascultă-ți soția, indiferent de ce prostii vorbește!”

”Bucurați-vă de ziua aceasta specială și distractivă. De mâine începeți munca serioasă!”

”În viață este bine să ții întotdeauna ochii deschiși. În căsnicie, cel mai bine este să ții ochii închiși.”

Cele mai frumoase urări de nuntă sunt cele spuse din suflet. În funcție de relația pe care o ai cu tinerii căsătoriți, poți alege unul din aceste mesaje pentru a le transmite acestora gândurile tale de bine. Dacă sunt haioase, fii sigură că le vei aduce un zâmbet pe buze însurățeilor și le vei face ziua mai veselă. Alături de urările de nuntă de rigoare, le poți face mirilor și un cadou care să le facă plăcere. Iată, așadar, și câteva idei de cadouri de nuntă în funcție de personalitatea însurățeilor!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!