Cele mai frumoase urari de nunta

Redactor Alexa Galgau

Atunci când cineva drag se căsătorește este frumos să primească cât mai multe mesaje de casă de piatră. Dacă ai prieteni, rude sau cunoștinte care s-au hotărât să își unească destinele de curând, le poți face niște urări calde, care să le arate cât de mult te bucuri pentru acest eveniment fericit din viața lor. Dacă ești în pană de idei, iată câteva idei de urări de casă de piatră potrivite indiferent de relația pe care o ai cu mirii!

urari-de-nunta-tineri-casatoriti-care-se-tin -de-mana

Urări de nuntă dacă mirii fac parte din familie sau îți sunt prieteni

Suntem în toiul sezonului nunților, iar aceste luni de vară parcă sunt pline de celebrări ale iubirii. Dacă ai prieteni, rude, cunoscuți apropiați cărora le dorești numai bine în drumul pe care l-au ales împreună, iată câteva mesaje de casă de piatră emoționante:

"Să aveți parte de o călătorie minunată prin viață, acum că v-ați unit destinele și ati pornit la drum împreună. Casă de piatră!"

"Mulțumesc că ați împărțit cu mine bucuria de fi găsit iubirea adevarată. Vă doresc ca dragostea voastră să fie tot mai mare, pe zi ce trece, în vreme ce îmbătrâniți împreună." 

"Fie ca bucuria și iubirea pe care le simțiți în această zi unică să se reflecte în fiecare clipă a existenței voastre de acum încolo."

"Felicitări pentru pasul pe care îl faceți pentru un viitor plin de dragoste! Vă doresc să aveți o căsnicie la a cărei fundație să se afle pasiunea, respectul, prietenia și bucuria! Casă de piatră!"

"O căsnicie fericită presupune să te îndrăgostești în fiecare zi de aceeași persoană. Vă doresc ca și peste 50 de ani să vă dea bătăi de cap fluturașii din stomac! Felicitări!"

"Casă de piatră! Țineți minte cum vă simțiți azi, aduceți-vă aminte de acest sentiment în fiecare zi și observați cât de mult a crescut cu fiecare clipă petrecută împreună!"

"Cu ocazia acestei zile minunate, nu vă doresc decât un singur lucru: să fiți infinit mai fericiți la nunta de aur! Casă de piatră!"

urari-de-nunta-tineri-casatoriti-la-cununia-civila

Sfaturile de viață sunt binevenite, mai ales dacă sunt spuse din inimă. Descoperă câteva mesaje de casă de piatră deosebite care îi vor impresiona pe miri:

"Căsătoria este o etapă minunată din viața oricui, în care două suflete împart aceeași inimă. Fie ca iubirea dintre voi să crească tot mai mult în fiecare zi!"

"Nu există bogăție mai mare pe această lume decât traiul alături de persoana iubită. Casă de piatră!"

"Un bărbat fericit se însoară cu femeia pe care o iubește. Un bărbat și mai fericit continuă să o iubească pe soția lui până la sfârșitul vieții."

"Casă de piatră! Să aveți o căsnicie formată numai din ingredientele importante: un strop de umor, o porție de romantism, câteva măsuri de înțelegere reciprocă și o cantitate nemăsurabilă de iubire!"

Urări de nuntă amuzante

O modalitate foarte bună de a însenina ziua cuplului de îndrăgostiți este să le faci câteva urări de casă de piatră haioase. Acesta reprezintă un mod plin de umor, prin care le poți arăta mirilor cât de tare te bucuri pentru ei în această zi minunată. Ține minte că viața este prea scurtă pentru a lua totul prea mult în serios. Nunțile sunt niște evenimente vesele, așadar distrează-te și bucură-te împreună cu mirii de această zi unică! Și pentru că este și o tradiție de nuntă să faci urări, iată câteva idei de mesaje de casă de piatră pe care le poți folosi și tu:

”A fi căsătorit este ca orice alt loc de muncă: te ajută dacă te înțelegi bine cu șeful tău.”

”Să înceapă lupta! Felicitări tinerilor căsătoriți!”

”Este o binecuvântare să găsești acea persoană specială pe care vrei să o enervezi pentru tot restul vieții. Felicitări!”

”Nu este adevărat că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult decât bărbații singuri. Pare doar mai mult.”

”Dacă nu s-ar fi inventat căsătoriile, bărbații și femeile ar fi trebuit să se lupte cu niște străini.”

”O căsătorie fericită au soții care învață să spună această simplă frază: <<Da, draga mea>>”.

”Felicitări pentru că ai convins-o pe minunata ta soție să se mulțumească cu tine! Sunteți un cupu minunat, Frumoasa și Bestia!”

”Felicitări pentru căsătorie. Amintește-ți că fericirea este un sentiment supraevaluat!”

”Căsătoria înseamnă comunicare și compromis. Soția se va ocupa cu comunicarea, iar soțul cu compromisul.”

”Țineți minte: o soție oarbă și un soț surd reprezintă cheia succesului unei căsnicii.”

”E bine când două inimi se iubesc, dar ai grijă să faci contract prenupțial.”

Aceste mesaje de casă de piatră amuzante sunt potrivite atunci când relația cu mirii este una foarte apropiată. Dacă sunteți prieteni buni, vă înțelegeți bine și ei știu de glumă, atunci cu siguranță vor gusta și aceste urări de nuntă. Poți încerca să compui tu câteva urări de nuntă în versuri sau poți, pur și simplu, să le spui câteva cuvinte haioase, care să le aducă zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple:

Ești sigur? Nunta durează două-trei zile, după aceea încep să apară problemele!”

”Felicitări! Mireasa plânge înainte de nuntă, iar mirele după!”

”Știam că voi doi v-ați îndrăgostit nebunește unul de celălalt, dar nu credeam că veți fi suficient de nebuni ca să vă căsătoriți. Să aveți o viață grozavă înainte!”

”În sfârșit ai găsit pe cineva care să râdă la glumele tale! Ține cu dinții de ea!” 

”Știai că soțiile sunt mai periculoase decât Mafia? Mafia vrea de la tine banii sau viața! Soția vrea și una și alta!”

”Îți dau un singur sfat pe care să-l urmezi dacă rei să fii fericit în căsnicie: cel puțin un minut pe zi ascultă-ți soția, indiferent de ce prostii vorbește!”

”Bucurați-vă de ziua aceasta specială și distractivă. De mâine începeți munca serioasă!”

”În viață este bine să ții întotdeauna ochii deschiși. În căsnicie, cel mai bine este să ții ochii închiși.”

Mai găsești și alte mesaje amuzante și urări de casă de piatră pe site-ul marriage.com 

Mesaje de casă de piatră pentru felicitări

Dacă nu te poți duce la nuntă, o soluție este să trimiți mirilor o felicitare prin care să le transmiți toate gândurile tale bune. Iată câteva mesaje de casă de piatră potrivite pentru acest lucru:

” Mă bucur enorm pentru voi, meritați să fiți fericiți împreună. Să aveți o viața frumoasă și împlinită de familie.”

”Felicitări pentru acest eveniment deosebit din viața voastră. Vă doresc din toată inima ca dragostea voastră de acum să sporească pe zi ce trece. Casă de piatră.”  

”Voi doi sunteți dovada vie a felului în care trebuie să arate o dragoste curată. Să aveți parte de o viață frumoasă și lungă împreună.”  

”Vă doresc să aveți parte de tot ce este mai bun pe lume asta împreună. Să aveți o căsnicie cu multe bucurii, zâmbete și dragoste veșnică. Felicitări și casă de piatră!”

”Felicitări. Vă doresc să vi se îndeplinească toate visele împreună, să vă sprijiniți reciproc, să vă iubiți necondiționat și să fiți mereu fericiți.”

Mesaje de casă de piatră pentru plicul cu dar

Atunci când lași darul în plic, poți strecura și câteva gânduri bune mirilor. Iată câteva modele de mesaje de casă de piatră din care să te inspiri:

”Vă doresc să fiți inspirați în alegerile pe care le faceți împreună, să vă bucurați de ce ați realizat, să fiți fericiți și să vă iubiți mereu. Felicitări și casă de piatră!”

”Timpul trece și lucrurile se schimbă, însă eu vă doresc ca dragostea voastră să rămână vie și puternică mereu. Casă de piatră!”

”Vă doresc să aveți o familie fericită și împlinită. Bucuriile să se țină scai de voi și dragostea voastră să nu piară niciodată.Felicitări!”

”Să vă faceți casa și familia cel mai sigur loc de pe Pământ. Felicitări cu ocazia căsătoriei!”

”Fie ca iubirea voastră să fie așa ca în povești: îmbelșugată și veșnică! Felicitări și casă de piatră!”

Urări de nuntă frumoase și emoționante

Miri fotografiați printr-o perdea de mărgele de sticlă

Indiferent de relația pe care o ai cu mirii, le poți transmite acestora câteva mesaje de casă de piatră emoționante, care să le topească inima. Iată câteva exemple foarte frumoase:  

"Fie ca ziua în care vă uniți destinele să fie la fel de frumoasă ca și voi, iar noul început să fie plin de bucurii. Casă de piatră și să vă sprijiniți unul pe celălalt în fiecare secundă a vieții voastre împreună!"

”Felicitări pentru acestă zi minunată. Vă așteaptă o adevărată aventură, în care veți avea parte de multe provocări, de zile bune și mai puțin bune. Eu vă doresc să aveți puterea să treceți ușor prin toate, să vă ocolească necazurile și să aveți parte de cât mai multe bucurii!”

”Prin furtunile vieții, dragostea voastră să fie statornică și puternică. Cu ocazia acestei zi speciale, vă doresc multă bucurie și fericire. Felicitări!”

"De azi încolo, nu mai există eu, ci numai noi. Împreună veți înfrunta tot răul din lume, vă veți plimba prin ploaie, veți zâmbi la soare și veți privi în aceeași directie, spre un orizont comun. Casă de piatră!"

Urări de casă de piatră simple

Urările de casă de piatră simple sunt potrivite a fi transmise în special prietenilor apropiați. În câteva cuvinte, poți sintetiza toate gândurile tale bune, însă dacă nu ai inspirație să-ți exprimi sentimentele, iată câteva idei de mesaje de casă de piatră:

”Noroc, voie bună, belșug și multă dragoste vă doresc în cea mai tare aventură a vieții voastre. Casă de piatră.”

”Sunteți făcuți unul pentru altul. Să rămâneți așa mereu.”

”Mă bucur că v-ați găsit unul pe celălalt. Vă potriviți perfect și vă doresc să vă iubiți și să fiți mereu fericiți împreună.”

”Felicitări pentru această zi minunată! Vă doresc ca dragostea voastră să devină mai puternică cu fiecare zi care trece.”

”Fie ca acest nou capitol din viața voastră să fie unul lung, siropos și distractiv. Să vă bucurați unul de altul și să aveți o viață împlinită împreună. Felicitări și casă de piatră!” 

”Vă doresc să fiți sănătoși, să descoperiți împreună adevărata fericire, să vă respectați și iubiți. Povestea voastră să fie extraordinară.Felicitări și casă de piatră.”

De ce se spune casă de piatră la nuntă

După ce ai aflat ce mesaje de casă de piatră să transmiți mirilor cu ocazia acestui eveniment special, trebuie să știi de ce se obișnuiește să se spună această urare în ziua nunții.

Una dintre semnificații este de natură religioasă. Piatra este unul dintre simbolurile lui Hristos și este  menționat de multe ori în Cartea Sfântă. Casa este simbolul adunării împreună a oamenilor care au credință. Din punct de vedere spiritual, urarea ”Casă de piatră” este o metaforă de a întemeia o familie frumoasă, cu credință în Dumnezeu și iubire de oameni.   

O altă semnificație mai simplă este referința la structura solidă a pietrei. Așa cum stânca este puternică, așa să fie și legătura dintre cei doi proapeți căsătoriți. Căsnicia lor să fie durabilă, să fie întemeiată pe o temelie solidă, precum sunt pietrele. Casa de piatră nu cade la prima suflare de vânt sau la venirea valurilor mării, ea rezistă în fața intemperiilor și provocărilor vieții.

Nunta de porțelan: mesaje

Familie ciocnind pahare de șampanie pentru a sărbători un eveniment

La 20 de ani de căsnicie, se transmit felicitări soților, însă există altfel de urări, nu cele de casă de piatră. Dacă vrei să le spui celor doi ceva mai mult de ”Aniversare fericită”, iată câteva idei de mesaje deosebite, diferite de cele cu casă de piatră: 

”Se spune că toate lucrurile devin plictisitoare după un timp. Totuși, după 20 de ani de căsătorie, voi ați dovedit că sunteți o excepție de la regulă. Felicitări pentru aniversarea căsătoriei!” 

”Sper ca fiecare an care trece să vă facă să vă iubiți și mai mult. Să fiți în continuare la fel de fericiți și mereu îndrăgostiți. Sunteți un exemplu pentru noi. La mulți ani!” 

”În această lume plină de promisiuni false, relația voastră ne arată că există încă iubire adevărată, că există un suflet pereche și că poți construe ceva frumos alături de persoană iubită. La mulți ani!” 

”Să iubești este ceva magic. Să fii iubit este extraordinar. Iar să iubești și să fii iubit înseamnă totul. Sunteți norocoși că v-ați găsit unul pe celălalt. La multi ani fericiți împreună!” 

”Cu fiecare an care trece, mariajul vostru devine din ce în ce mai frumos și mai puternic. Sunteți o inspirație pentru noi. Vă iubim. La mulți ani!” 

1 an de căsătorie: mesaje pentru fini

Îndrăgostiți care se uită unul în ochii celuilalt

Relația dintre nași și fini este una specială, existând între aceștia o încărcătură spirituală extraordinară. Dacă vrei să-ți feliciți finii la 1 an de la căsătoria lor, iată câteva mesaje frumoase, nu de casă de piatră, ci de ”La mulți ani!”:

”Dragilor, ne bucurăm tare mult să văd că sunteți la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. Vă dorim ca povestea de iubire dintre voi să dureze o eternitate. Să aveți o căsnicie fericită.”

”Dragii noștri, suntem norocoși să vă avem ca fini. Sunteți cel mai frumos cuplu pe care l-am întâlnit. Vă stă excelent împreună, sunteți minunați și vă dorim să aveți parte și de-acum încolo de tot binele din lume.”

”Dragilor, a trecut 1 an, a mai rămas o veșnicie! Vă dorim s-o petreceți împreună, să vă fie bine, să prețuiți timpul petrecut îmmpreună și să vă iubiți mereu.”

” La mulți ani de aniversarea căsătoriei! Fie ca viața voastră să fie și de-acum plină de dragoste, tandrețe și pasiune. Să aveți răbdare unul cu altul, să vă înțelegeți și să vă iubiți din ce în ce mai mult!” 

”La mulți ani, dragilor! Suntem atât de norocoși să vă fim nași spirituali. Vă dorim să aveți o viață lungă și frumoasă împreună. Să depășiți cu ușurință toate momentele grele, să aveți mereu zâmbetul pe buze și să trăiți în iubire și prosperitate!”

Urări de nuntă pentru socrii

La nuntă, mirii sunt în prim plan, însă și socrii trebuie felicitați. Este o zi specială în care copiii lor își întemeiază propriile familii, așadar momentul acesta poate fi extrem de emoționant. Iată câteva mesaje deosebite care pot fi folosite ca urări de nuntă pentru socrii:

”Astăzi este o zi specială, pentru că ați mai primit un fiu/o fiică. Să aveți putere să-i ajutați în clipele grele, să-i sfătuiți când va fi nevoie și să vă bucurați alături de ei de evenimentele fericite din viața lor.”

”Felicitări pentru nunta copiilor. Să aibă o căsnicie cel puțin la fel de frumoasă ca a voastră, să fie fericiți, iar voi să fiți sănătoși să le puteți fi alături.”

”Felicitări pentru această zi specială. Nu lăsați emoțiile să vă copleșească, bucurați-vă de acest moment extraordinar. Le dorim mirilor viață bună și îmbelșugată și dvs. putere și sănătate să le fiți alături și să vă bucurați de fericirea lor.”

Cele mai frumoase mesaje de casă de piatră sunt cele spuse din suflet. În funcție de relația pe care o ai cu tinerii căsătoriți, poți alege unul din aceste mesaje pentru a le transmite acestora gândurile tale de bine. Dacă sunt haioase, fii sigură că le vei aduce un zâmbet pe buze însurățeilor și le vei face ziua mai veselă. Alături de urările de casă de piatră de rigoare, le poți face mirilor și un cadou care să le facă plăcere. Iată, așadar, și câteva idei de cadouri de nuntă în funcție de personalitatea însurățeilor!

Surse foto: Pixabay.com, Pexels.com

Articolul urmator O fetiță cu autism întrerupe o nuntă, după ce confundă mireasa cu Cenușăreasa. Ce se întâmplă după

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.