Charm Studio, marele câștigător al premiilor din videochat

Charm Studio, marele câștigător al premiilor din videochat

Redactor Divahair.ro

După ce pandemia de Coronavirus a paralizat întreaga lume timp de mai mult de un an, se pare că ultima perioadă a reprezentat un moment de respiro pentru organizatorii de evenimente. Nunțile, botezurile și chiar festivalurile au revenit în programul românilor, însă acestea nu au fost singurele evenimente care s-au adaptat normelor sanitare pentru a-și relua activitatea. În timp ce în Cluj se desfășura Untold, cel mai așteptat festival din ultimii doi ani, Capitala a fost gazda celei mai importante conferințe internaționale din lumea videochatului.

AW Summit și-a desemnat câștigătorii anului 2021

Peste 1.000 de persoane din întreaga lume au participat în perioada 13-15 septembrie la AW Summit, eveniment care a reunit în București nume cunoscute din domeniul adult online streaming. Timp de trei zile și trei nopți participanții au discutat despre ultimele trenduri din industria divertismentului pentru adulți și s-au distrat în cadrul unor petreceri de neuitat în cele mai exclusiviste localuri.

conferinta internationala

Momentul culminant al evenimentului a fost ceremonia de premiere, AW Awards, acolo unde cele mai bune modele și studiouri au urcat pe scenă pentru a-și revendica premiile bine meritate. Și cum România este golgheterul videochatului, majoritatea trofeelor au intrat în palmaresul studiourilor bucureștene.

Charm Studio, studioul care formează modele de top, și-a adjudecat trofeul Live Cam Studio of the Year și, așa cum era de așteptat, acesta nu a fost singurul premiu al serii. Titlul Live Cam Celebrity of the Year i-a revenit tot unui model Charm care câștigă peste 15.000$ în fiecare lună.

Tot în cadrul Galei le-au fost recunoscute meritele celor trei modele de top care au reușit să câștige câte un milion de dolari de când și-au început colaborarea cu Charm Studio. Premiul Million Dollar Babe le-a fost înmânat chiar de reprezentantul celui mai mare site de videochat premium din lume, LiveJasmin.

Reclama virală cu Bianca Drăgușanu- cea mai bună campanie de marketing

Bianca Drăgușanu, imaginea Charm Studio, nu a putut rata evenimentul anului în videochat, astfel că vedeta s-a distrat alături de frumoasele modele într-un club din nordul Capitalei. Fosta soție a lui Victor Slav a avut chiar un motiv în plus pentru a participa la petrecerea dată în cinstea câștigătorilor, căci reclama virală în care le îndeamnă pe tinere să își schimbe jobul a fost desemnată cea mai bună campanie de marketing a anului. Astfel, studioul pe care vedeta îl reprezintă și-a adjudecat titlul de Top Internet Brand Studio, distincție care confirmă faptul că, de-a lungul anilor de activitate, Charm Studio și-a construit și menținut cea mai curată imagine de pe piață.
Până la ediția de anul următor, când AW Summit va reveni la Mamaia, tinerele care râvnesc la un loc pe scenă își pot începe cariera de model programând un interviu la studioul modelelor de top.

Articolul urmator
Dovada lui Einstein că Dumnezeu există. "Legătură dintre om și Dumnezeu este tocmai credința!"
Dovada lui Einstein că Dumnezeu există. "Legătură dintre om și Dumnezeu este tocmai credința!"
Esti pregatita pentru casatorie?
Incepe quiz
Esti pregatita pentru casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.