COM Legion Run, evenimentul internațional care îți schimbă perspectiva, acum în România

COM Legion Run, evenimentul internațional care îți schimbă perspectiva, acum în România

Alexandra Dragoi

Pandorra Story Style anunță lansarea evenimentului internațional fenomen Legion Run, în data de 16 iunie 2018, la Divertiland Waterpark. Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

Traseu de 5 kilometri, 22 de obstacole (din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România), aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run. O cursă necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea propriilor limite, distracția și buna dispoziție!

 oameni in competitie

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite.

Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Legion Run este momentul tău declanșator, în care viața ți se schimbă, pentru că vei trece la un alt nivel de forță interioară.

Legion Run este experiența care te ajută să îți dai seama că poți face orice îți propui, că poți fi orice îți dorești și că tu ești adversarul tău cel mai temut, așa cum tot tu ești cel mai mare aliat al tău.

Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!

Înscrierile și achiziționarea biletelor se pot face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018 , unde pot fi găsite și o serie de informații utile și detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.

Cui de adresează Legion Run? Atât persoanelor fizice, cât și companiilor, pentru că încurajează lucrul în echipă și colegialitatea. Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajaților un altfel de teambuilding și o experiență premium.

Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o bună vizibilitate atât în cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multe detalii aici: http://legionrun.com/corporate

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube. Mai multe detalii și informații suplimentare pe: romania@legionrun.com.

maraton

Eveniment sustinut de: Rock FM, cariereonline.ro, romanianjournal.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, qbebe.ro, divahair.ro, dar și de persoane publice precum: Anca Sina Serea, Adi Sîna, Cori Grămescu, Adina Halas, Geanina Ilieș.

Evenimentul este susținut de: World Class Romania, Divertiland.

Franciza Legion Run în România este deținută de către Pandorra Story Style, agenție de campanii integrate și evenimente, unde poveștile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm și dedicare. Pentru că la Pandorra se găsesc soluții simple la probleme complexe, iar problemele înseamnă oportunități de dezvoltare și provocări. La Pandorra succesul fiecărui proiect începe întotdeauna cu o echipă de oameni pasionați și care se inspiră din viața însăși! Vrei să îi cunoști? https://www.pandorrastyle.ro/about-us/

Surse foto: Legion Run

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.