Cum a fost la evenimentul The Dandy Run

Vineri, 03.06.2016
de Diva Hair

Sâmbătă a avut loc prima ediţie The Dandy Run, eveniment organizat de S.T.U.P şi Stil Masculin, unde s-a pedalat cu stil în centrul Bucureştiului în cele mai cool outfituri!

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicletă, dar atenţie… Este o plimbare în stil!

Parada bicicliştilor a început de la Berăria H spre centrul Bucureştiului pe Şoseaua Kiseleff – Arcul De Triumf – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Naţional - Atelier Pinion, unde parada s-a încheiat cu desfăşurarea unor evenimente artistice şi o mică petrecere.

Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin.

S-au acordat înalte distincţii pentru Cel mai bine îmbrăcat domn”, cu premii din partea: Nirolf/Men'S Cave - Clothing Concept Store/Boggi Milano/SmilesBags/Beautik Haute Parfumerie/Beauty One/Wood Be Nice/ şi Cel mai bine îmbrăcată doamnă”, cu premii din partea: SmilesBags/Beautik Haute Parfumerie/Beauty One/Wood Be Nice.

Premii pentru Cea mai frumoasă bicicletă vintage, cel mai original decorată bicicletă’’, cu premii din partea: Boggi Milano/SmilesBags, Cea mai frumoasă mustaţă” şi Cea mai frumoasă barbă’’, cu premii din partea: Dear Barber România/Boggi Milano/SmilesBags.

Artele vizuale, după cum v-am obişnuit, sunt un must pentru evenimentele realizate de S.T.U.P. Astfel, nici de această dată nu ne-am abătut de la pattern, provocând la o expoziţie de calibru semnată Sebastian Moise, Geometria sacră a ciclismului". În fotografii se regăseşte obsesia mea pentru frumos şi forme, în acest caz geometria extrem de simplă a bicicletei. Bicicletele fotografiate sunt în mare parte creaţii proprii, dar şi biciclete surprinse în mediul urban".

Seara a fost încheiată de BICA, cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar şi electro.

Bicicleta a suferit aceeași transformare precum ceasul de mână. Ambele elemente sunt clasice și au avut un scop utilitar care s-a transformat în ceva decorativ. În trecut, ceasul era folosit pentru a indica timpul, iar bicicleta era folosită pentru deplasarea între două puncte. În prezent, cele două sunt folosite mai mult pe post de accesorii.

Dacă îți dorești o bicicletă specială, o poți personaliza în orice mod dorești, deoarece posibilitățile sunt nenumărate. Ba chiar te poți asorta din punct de vedere cromatic cu bicicleta ta și îți recomandăm să nu îți impui limite. Experimentează!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!