Nu Skin

Cum ne afectează viața eclipsa de lună

Alexa Galgau

Pe 18 august vom avea parte de un fenomen astrologic care a fascinat dintotdeauna omenirea: eclipsa de lună. Nu este doar un spectacol frumos de urmărit dacă ești pasionată de astronomie, ci și un eveniment care are un impact asupra vieții tale, pentru că se știe că oamenii sunt influențați profund de orice mișcare a astrelor.

Eclipsa de lună este un fenomen care nu trebuie ratat! Iată cum îți va afecta viața și dacă vei avea parte de schimbări pozitive sau negative!

Cum te afectează eclipsa de lună

Atunci când Pământul umbrește luna, acest fenomen are o semnificație aparte pentru noi și ne afectează viețile în mai multe moduri. Eclipsa de lună are loc atunci când luna este plină și umbra Pământului o acoperă complet sau parțial, deoarece acesta se află în fața soarelui. Există trei tipuri de eclipsă de lună - totală, parțială și penumbrală, iar cea din 18 august este cea de-a treia, pentru că luna este poziționată foarte aproape de umbra Pământului. Eclipsa de lună din 18 august 2016 este specială și prin faptul că Pământul, luna și soarele vor fi aliniate aproape perfect, ceea ce se întâmplă foarte rar.

Efectele lunii pline se pot observa peste tot în jurul nostru, chiar și în fenomene mai bizare din natură. De exemplu, pot avea loc cutremure cu două săptămâni înainte și după fenomen. Totodată, se știe că luna plină deja are un efect inexplicabil asupra oamenilor, iar numărul accidentelor și al spitalizărilor sporește de fiecare dată când e lună plină. Mulți oameni au probleme cu somnul când este lună plină, poate din cauza luminozității mult mai puternice.

Pentru că trupurile noastre sunt în cea mai mare parte apă, se spune că ele sunt afectate de lună întocmai ca apele Pământului. Anumite cercetări au arătat că luna plină are efecte asupra menstruației și fertilității feminine, iar aceste efecte se pot observa inclusiv la animale.

Eclipsele de lună se află în strânsă legătură cu schimbările magnetice și cu fenomenele meteorologice extreme care au loc pe planetă. Schimbările din câmpul electromagnetic pot afecta aparaturile eletronice și sunt simțite de animale, care se comportă neobișnuit si sunt mai agitate decât de obicei.

Eclipsa de lună din punct de vedere astrologic

Există dovezi tot mai clare că eclipsa de lună și luna plină, în general, ne afectează fizic și mental, așa că nu e de mirare că acest fenomen ne poate afecta și din punct de vedere spiritual.

Eclipa de lună în Vărsător te va face să te simți mai liberă și mai detașată de judecata societății și de ideile preconcepute ale celor din jur. Vărsătorul este o zodie a gândirii libere, cu tendințe filosofice și o curiozitate unică în zodiac, iar tu vei resimți din plin influența Vărsătorului în viața ta în următoarele zile. Dacă înainte erai mereu preocupată de ceea ce spun și gândesc ceilalți despre tine, zilele acestea vei constata cu surprindere că parcă pur și simplu nu te mai interesează atât de mult, mai ales când vine vorba despre persoane care nu sunt foarte importante pentru tine.

Deși vei fi mai detașată, trebuie să ai grijă la temperament în această perioadă, pentru că poziția relativă a lui Uranus față de Soare pe 18 august te va face să te simți ușor iritabilă și lipsită de răbdare. Poziția relativă a Lunii față de Jupiter te va face să simți nevoia de dragoste și protecție maternă, așa că ar fi o idee bună ca în această perioadă să petreci mai mult timp cu mama ta, cu care vei avea o legătură mai strânsă. Tot acum este un moment prielnic pentru a reface legăturile cu mama ta, în cazul în care v-ați certat în trecut și a rămas o „prăpastie” între voi.

Eclipsa de lună din 18 august este o bună ocazie să evoluezi spiritual, pentru că vei fi ajutată de energia Vărsătorului, un semn fascinat de spiritualitate și dornic să se dezvolte cât mai mult. Vei fi mai curioasă și acum este momentul să începi să înveți ceva nou, dacă ți-ai propus de ceva timp acest lucru, chit că este vorba despre o limbă străină, un curs de dezvoltare personală sau orice altceva te-ar ajuta să evoluezi.

Una peste alta, eclipsa de lună din 18 august poate să aibă efecte asupra corpului nostru, deși nu vor fi destul de puternice încât să te împiedice să îți vezi de activitățile zilnice. Mai interesante sunt efectele astrologice, care îți pot aduce multe schimbări benefice în perioada următoare.

Află și toate datele la care va fi lună plină în 2016!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!