Cum ne petrecem timpul liber vara aceasta

Cum ne petrecem timpul liber vara aceasta

Redactor Divahair.ro

Ce anotimp mai fericit decât vara poate să existe? Soare, căldură, vacanță, mare, zâmbete, distracție… și lista poate continua. Nu ne putem lipsi de toate acestea, ci trebuie să ne bucurăm din plin de tot timpul liber de care dispunem și să facem din vara aceasta o perioadă cât mai productivă. Chiar dacă activitățile cotidiene ne rețin totuși de la a face tot ceea ce vrem, în weekend-uri și în zilele de concediu este ideal dacă ne organizăm timpul astfel încât să profităm cât mai mult de tot ce ni se oferă.

De ce este nevoie de un eveniment pentru a face ceva deosebit? Nu trebuie să aștepți ca ceilalți să te aprecieze, ci poți chiar tu cea care își dovedește sieși cât de importantă este. Și pentru că meriți din plin să te bucuri de vara aceasta, cei de la complice.ro au o multitudine de activități disponibile pe care cu siguranță le vei prețui. De la răsfăț la SPA, la ateliere de gătit sau întâlniri inspiraționale cu personalități, vei găsi ceva potrivit pentru tine. Acordă-ți timp!

pat spa

Vara este aproape echivalentă cu escapadele la mare și ieșirile la piscină. Nu doar că te relaxezi și în sfârșit te poți destinde, însă vei obține un bronz de invidiat. De asemenea, contează și cum te îmbraci la plajă și, chiar dacă vestimentația este sumară, nu trebuie neglijată. Alege din diversitatea de modele de costume de baie disponibile pe sevensins.ro. Noua lor colecție pentru acest sezon prezintă piese în culori vibrante și printuri sofisticate, astfel că îți poți întregi garderoba cu niște costume de baie superbe.

femeie in costum de baie

Încă o idee pentru tine: înscrie-te la cursuri de dans! Poate pare un sfat curajos, însă ce alt mod mai bun de a face mișcare și de a te distra în același timp există? Alege o școală de dans profesionistă și profesori experimentați care să te facă să îndrăgești orice mișcare nouă. În acest sens, îi recomandăm pe cei de la arthurmurray.ro care se vor asigura că fiecare curs va fi o reală plăcere pentru tine.

cuplu care danseaza

Prețuiește-i vara aceasta pe cei dragi și oferă-le timpul tău! Nu este nevoie de cadouri materiale sau de eforturi peste putințe, ci este suficient să ieși cu mama ta în oraș, la o limonadă și să recuperați zilele supra-aglomerate, când nu v-ați putut auzi. Alege o atmosferă intimă și relaxantă unde să vă delectați cu preparate pe măsură, iar locul cel mai bun pentru toate acestea este Trattoria Buongiorno.

intrare trattoria bungiorno

Nu trebuie să uiți că, oricât de ocupată ai fi, cititul rămâne una dintre prioritățile de care trebuie să te preocupi pentru a-ți menține un echilibru interior. Nu mai este necesar să contenim asupra beneficiilor incontesabile ale cititului, ci doar îți vom spune că orice lectură îți este utilă. Studiază titlurile de pe libris.ro și ocupă-ți timpul în mod util!

carte sunetul viorii

Articolul urmator
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.