Nu Skin

Cum să iubești un nativ din zodia Berbec

Redactor Alexa Galgau

Zodiile de foc sunt pline de pasiune și poftă de viață, însă reversul medaliei este că pot fi foarte impulsive și poate fi foarte greu să ții pasul cu ele. Berbecul reprezintă prima casă a zodiacului, fiind cel mai tânăr și mai copilăros semn. El are toate calitățile, dar și defectele unui copil, ceea ce îi afectează adesea relațiile amoroase: se plictisește repede de „jucăriile” noi și caută altele. Aceasta nu înseamnă că Berbecul este incapabil să își lege viața de a altcuiva. Dimpotrivă, dacă găsește o persoană care să îl iubească așa cum îi place lui, se va dedica trup și suflet acesteia.

Află cum să iubești un nativ din zodia Berbec, astfel încât să fii alături de el până la adânci bătrâneți!

Cum să iubești un Berbec

Berbecul este guvernat de planeta Marte, care îi oferă un spirit de războinic și o fire foarte competitivă. De aceea, el simte nevoia să „vâneze”, iar iubirea devine uneori un joc pentru el, fiind atras de prada cel mai greu accesibilă. Până să își găsească sufletul pereche, Berbecul va avea o mulțime de relații. Dacă îl întrebi, nu știe exact de ce nu merge bine viața lui amoroasă, pentru că, din punctul lui de vedere, nu greșește cu nimic. Problema este că, fiind foarte impulsiv, se aruncă în relații cu capul înainte, fără a analiza situația. În plus, este o zodie cu o puternică energie sexuală, ceea ce înseamnă că are nevoi erotice puternice, greu de stăvilit. După ce și le satisface, remarcă adesea că nu a mai rămas mare lucru, pentru că, de fapt, confundase dorința sexuală cu iubirea.

Un Berbec care are totuși norocul să își găsească jumătatea va fi foarte fidel și dornic să o mulțumească, chiar dacă uneori are tendințe spre egoism copilăresc. Berbecul nu este genul de persoană care să își exprime deschis sentimentele, însă nu trebuie ca acest lucru să te păcalească: el are mare nevoie de apreciere! Chiar dacă pare mereu sigur pe el și autosuficient, adevărul este că poate deveni foarte deprimat dacă nu este prețuit suficient.

Pentru că este competitiv, Berbecul trebuie să fie mereu primul în toate, iar acest lucru se va simți și în relații. Partenera ideală pentru el va accepta să îi fie alături în toate aventurile și situațiile, însă fără a încerca să preia frâiele. Unui Berbec trebuie să îi lași intactă puterea de decizie și să îl lași să fie „șeful” (sau măcar să aibă impresia că este).

Atunci când iubești un Berbec, trebuie să înveți să îl răsfeți, dar fără a-l face să se simtă ca un copil. Este, la urma urmei, un mascul alfa care trebuie să vadă că ți se înmoaie genunchii în preajma lui. Dacă vrei să îi provoci, la rândul tău, palpitații, ține minte că Berbecii sunt cel mai ușor de stimulat din punct de vedere vizual, fiind foarte atenți la îmbrăcăminte și aspect în general. Fii o femeie mereu aranjată, care adoră să întoarcă privirile celorlalți – Berbecul tău va fi ușor gelos (sau puțin mai mult), dar în același timp va fi foarte mândru că ești iubita lui și te va dori tot mai intens.

La capitolul sex, Berbecului îi place să domine și este mai degrabă adeptul partidelor foarte intense. Dacă vrei să îl impresionezi, arată-i latura ta sălbatică. Nu o cină romantică sau un masaj îl va atrage, ci un outfit sexi și o atitudine de femeie fatală. Berbecul are un libido inepuizabil și are nevoie de o femeie care să poată să țină pasul cu el nu numai în aventurile de zi cu zi, ci și în dormitor. Este jucăuș și îi place să experimenteze – nu e de mirare că aceasta este zodia cel mai atrasă de ideea de sex într-un loc public, de exemplu!

Cea mai distrugătoare forță în relația cu un Berbec este plictiseala. Atunci când intervine monotonia, relația riscă să intre în declin. La fel de nocivă pentru relația voastră poate să fie și posesivitatea: deși Berbecul este și gelos, și posesiv, el nu va accepta ca partenera lui să fie la fel cu el. Orice tentativă a ta de a-l controla în vreun fel se va sfârși într-un mod nefericit.

Pentru a-l ține pe Berbec alături de tine, trebuie să îi oferi o stimulare constantă, din toate punctele de vedere. uneori, trebuie să fii tu însăți un copil, să iubești joaca și să nu iei viața prea în serios, ci să te bucuri de ea alături de el. Dacă iubești un Berbec și vrei să fii iubită înapoi, învață să îi oferi libertate și să îi respecți independența și vei vedea cum se va întoarce mereu la tine.

Acum știi cum să iubești un Berbec, așa că află în detaliu ce compatibilitate are cu celelalte zodii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta