Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum știi din primul moment în care l-ai întâlnit că te va înșela! 14 semne care te vor face să îți dai seama imediat

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Chiar de la primele întâlniri, un bărbat poate să-ți trezească bănuieli privind fidelitatea sa. Este de ajuns să fii ceva mai atentă și îți vei da seama dacă te înșală sau dacă se gândește la altă persoană. 

Experții spun că peste 70% dintre femeile înșelate nu au nici cea mai mică bănuială că partenerul le este infidel. Sau poate, pur și simplu, nu vor să știe. Pentru că, dacă ești un observator atent al comportamentelor unui bărbat, este imposibil să ratezi momentul când te înșală, ba chiar poți să-ți dai seama ce urmează să facă încă din stadiul de intenție. 

inseala

Bărbații dau o mulțime de indicii atunci când înșală. Unele sunt evidente, precum renunțarea la sex, cheltuirea unor sume mari de bani în afara casei, lucrul până târziu în fiecare zi sau o atenție sporită la garderobă și la lookul său. 

Altele sunt ceva mai subtile, precum cele 14 descrise mai jos, pe care trebuie să le urmărești încă de la prima întâlnire cu un bărbat.

14 semne că te va înșela sau că te înșală

1. Are un ego exacerbat

Dacă noul tău partener are o personalitate narcisică, sunt șanse mari să te înșele. Un astfel de bărbat consideră că merită totul și nu se mulțumește cu o singură relație. Astfel de bărbați sunt agresivi în relații, competitivi și consideră cuceririle amoroase un joc pe care trebuie să-l câștige.

2. Nu se simte niciodată vinovat

Bărbații care nu au remușcări și nu se simt vinovați nici când au făcut ceva greșit sunt adesea primii care înșală. De ce? Pentru că nu există nicio emoție care să-i oprească.  

3. Este foarte priceput la minciuni

Nu este vorba de mici neadevăruri și exagerări, ci de minciuni spuse din motive egoiste, pentru a-și acoperi înșelătoriile și faptele reprobabile. Un astfel de bărbat nu simte nicio vină atunci când minte. 

4. Este un vânător de pasiune

Unii bărbați sunt dornici să simtă mereu fiorii și excitația primelor momente de dragoste, de aceea adoră să înceapă mereu noi relații. Atunci când o relație avansează, de regulă devine mai profundă, dar acest lucru nu contează pentru un astfel de bărbat. El vânează doar pasiunea primelor întâlniri și se plictisește repede când relația devine serioasă.

5. A mai înșelat înainte

Oricine îți poate spune că o trădare din trecut are toate șansele să se repete și în viitor. Dacă tu ești persoana cu care înșală pe altcineva, garantat nu va fi un sfânt nici cu tine.

6. Preia modelul familial

Dacă noul tău partener provine dintr-o familie în care părinții se înșelau unul pe celălalt sau unul dintre ei era infidel, șansele ca și el să „îți pună coarne” sunt mult mai mari. Tată este modelul oricărui băiat, iar acesta va ajunge să se comporte ca tatăl său în multe privințe, inclusiv în ceea ce privește fidelitatea în cuplu. 

7. Și-a pierdut de curând slujba

Acesta nu este un motiv de panică și nu este legat mereu de infidelitate. Dar dacă un bărbat are o părere foarte bună despre el și tocmai și-a pierdut serviciu, se va simți vulnerabil legat de imaginea sa de sine. Pentru a obține o confirmare a valorii sale personale, șansele să intre în mai multe relații amoroase sunt mai mari. 

8. Ezită să se mute cu tine sau să se căsătorească

Acesta este un semn pe care îl poți observa după ce relația voastră a avansat. Este unul dintre cele mai importante, pentru că arată că partenerul nu este dispus să se implice total în relație și caută portițe de ieșire, ceea ce îl face predispus la infidelitate. 

9. Nu mai stă prea mult în preajma ta

Dacă iubitul tău face totul separat de tine, ar putea fi un semn de întrebare, mai ales dacă îl inviți într-o activitate care îți face plăcere, de exemplu, să vedeți un film împreună sau să gătiți amândoi și el refuză. Chiar dacă stați în acceași casă, fiecare pare să fie pe cont propriu. Această distanțare este un teren perfect pentru apariția unei infidelități.

10. Este mai atent cu tine decât de obicei

Dacă primești brusc o cascadă de flori, bijuterii sau alte atenții din partea lui, nu te grăbi să te bucuri. Ar putea fi modul în care își spală păcatele sau îți distrage atenția ca să nu bagi de seamă ce se întâmplă cu adevărat cu el. Și atunci când începe să te sune frecvent sau să-ți dea o avalanșă de mesaje este un semnal de avertizare. 

11. Nu se mai arată interesat de sex

Dacă înainte adora jocurile din dormitor, iar mai nou apare în pat îmbrăcat ca pentru Antarctica, este un semn clar că își găsește plăcerea trupească în altă parte. 

12. Petrece mai mult timp pe computer

Dacă petrece mai mult timp pe computer decât cu tine, este un semn îngrijorător. Poți să cauți în istoricul activității lui, pentru a vedea dacă nu cumva accesează site-uri de dating. Un alt steag roșu: constați că are conturi secrete pe rețele sau adrese de e-mail despre care nu ai știut nimic. Chiar dacă nu înseamnă neapărat că are o aventură, sigur ține ceva ascuns de tine. 

barbat telefon

13. Stă tot timpul pe telefon

Acest lucru poate fi un semnal de alarmă, dacă observi că trimite tot timpul mesaje și este evaziv când îl întrebi cu cine vorbește. Îți poate spune că are probleme legate de serviciu, dar dacă observi că telefonul lui a devenit total inaccesibil pentru tine, că se protejează cu parole pe care nu vrea să ți le spună, atunci nu este exclus să comunice în secret cu o femeie. 

14. Iese mai des „cu prietenii”

Dacă iubitul tău caută tot mai des ocazii de a ieși cu prietenii și stă adesea plecat până târziu, este vremea să te interesezi mai mult de ce face. Iar dacă observi că a schimbat băutura preferată cu o alta, de exemplu, un cocktail sofisticat, poate fi semn că împărtășește această nouă alegere cu o persoană de sex feminin. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30570 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (6905 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4479 vizite)
  4. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2225 vizite)
  5. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (1462 vizite)
  1. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  3. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  2. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)
  3. Ghidul vacanței de iarnă: 5 produse cosmetice de călătorie care merită un loc în bagajul tău (0 comentarii)
  4. Întrebări frecvent cu privire la implantul de păr. La cabinetul Dr. Felix găsiți răspunsuri (0 comentarii)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!