Cum va fi vremea de Florii și de Paște

Redactor Divahair.ro

Deși tradiția populară spune că așa cum va fi vremea de Florii va fi și de Paște. Anul acesta se pare că nu va fi valabil acest lucru, potrivit meteorologilor. Din fericire, acest lucru este în favoarea noastră.

ANM a anunțat temperaturi încadrate în limite normale ale acestei perioade de Florii, însă de Paște, temperaturile vor fi mult mai ridicate.

În săptămâna dinaintea duminicii Floriilor, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice şi nordice şi apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

În Săptămâna Patimilor și de Paște, temperatura medie va avea valori ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în sudul și estul teritoriului.

Articolul urmator Când cad Floriile în 2022 și ce trebuie să știi despre Duminica Floriilor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.