Cutiile magice de Crăciun! Cele mai inspirate idei de cadouri

Cutiile magice de Crăciun! Cele mai inspirate idei de cadouri

Redactor Andreea Baluteanu

Care este factorul comun al tuturor cadourilor inspirate de Crăciun? Ce conțin ele și numai ele? Magie! Orice dar făcut din suflet, cu accent pus pe bunăstarea persoanei pe care o „cadorisești”, cu dragoste și cu cele mai bune intenții, este perfect pentru această perioadă.

Se ia astfel o cutie magică, de lemn, se adăpostesc în ea daruri ce vor face viața mai frumoasă, se adaugă dragoste, bucurie și se trimite cu sania Moșului până la persoana căreia dorești să îi faci cea mai inspirată surpriză. Iată ce îți recomandăm!

Cutia magică a Crăciunului: ce adăpostește cel mai plin de suflet cadou

Ne dorim pentru Crăciun cadouri care să bucure oamenii dragi, dar să le potențeze și sănătatea sau starea de bine. Vrem daruri care să rimeze cu fericirea și cu utilitatea, dar care să conțină și un strop de magie. Mai năzuim să oferim de fiecare dată un cadou inspirat, unul pe care omul nostru iubit să nu îl mai primească de la 10 alți cunoscuți.

fata frumoasa si tanara deschide fericita un cadou in fata patului in camera decorata de Craciun

Par deziderate greu de îndeplinit, o știm prea bine! Însă nu și dacă alegi în acest an cutia magică alcătuită cu dăruire și cu iubire de către Esentia! Magazinul online unde cele mai pure și mai benefice uleiuri esențiale se simt ca la ele acasă ți-a pregătit în acest an cel mai tare cadou de sărbători.

Este vorba despre cutia magică 9 to love, care include o colecție premium de uleiuri esențiale cu amprentă crăciunească. Concepute în atelierele elfilor de la Esentia, primind ștampila de aprobat a Moșului și fiind impregnate de dedicare, măiestrie și dragoste, aceste daruri nu sunt doar încărcate de simbolistică, dar totodată practice și fermecătoare.

Care sunt cele 9 uleiuri esențiale caracterizate de către creatorii lor drept „o poezie de miresme care mai de care mai revigorante și speciale”? Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Cutia magică se deschide cu parfum proaspăt de bergamotă. Contribuind la purificarea aerului, bergamota se va împleti cu miresmele ademenitoare de cozonac și le va duce la desăvârșire.

Presărăm peste acest dar magic un praf de scorțișoară din Sri Lanka, cu atribute antibacteriene și antioxidante. Nu numai că oferă protecție contra microorganismelor periculoase, dar se potrivește atât de bine cu aroma de vin fiert a Crăciunului.

Ce ar fi Crăciunul fără un pic de tămâie? Indiferent de confesiunea ta religioasă, acest ulei esențial a fost folosit dintotdeauna pentru a purifica fizic, psihic, emoțional și spiritual. Lasă casa să fie învăluită de parfumul binefăcător care reduce stările de nervozitate și are proprietăți antibacteriene și cicatrizante.

cadp de craciun de la esentia cutie magica 9 to love

Mergem mai departe pe undele aerului de Crăciun împrospătat de acordurile uleiului esențial de mușcată. Inundă casa de tonuri florale de sărbătoare, dar bucură-te în egală măsură și de calitățile liniștitoare, dar și de efectele benefice asupra circulației, atât de dorite acum.

Tânjești după călătoriile tale dragi? Crăciunul e raiul amintirilor bune, iar uleiul esențial din frunze de portocal amar din regiunea Siciliei e scăldat în razele soarelui și ale optimismului. Bonus, are efecte revitalizante și liniștește grație miresmei sale plăcute, atât de ademenitoare.

Supranumit „uleiul liniștii”, vetiverul va echilibra casa ta de Crăciun și îți va oferi liniștea după care tânjești. Presară câteva picături în difuzorul de aromaterapie atunci când deschideți cadourile și vei imprega locuința de o atmosferă magică.

Cu efect antiseptic și antidepresiv, Bitter Orange e practic leacul contra agitației, neliniștii și stresului pe care le resimțim fără voia noastră chiar și de sărbători. Uleiul esențial conferă o stare de bine și surprinde cu energia sa pozitivă.

Ce ar fi fost Crăciunul fără uleiul esențial de smirnă, obținut din rășina arborelui Styrax Tonkinensis? Cu parfum suav și liniștitor, acest ulei esențial trezește la viață gândurile bune și te aduce în acord cu firea ta lăuntrică.

Amestecul de Crăciun din cutia magică de la Esentia este completat de Cassia sau Scorțișoara chinezească, cu aromă lemnoasă și efect antibacterian și antioxidant. Alungă energiile rele din casa ta de Crăciun, adu bunăstare și echilibru și bucură-te de sărbători de vis.

Însă cutia magică nu și-a deșertat încă minunile! Ea conține, drept cadou, și mixul special, Christmas Mood! Definit de către creatorii săi drept „o sinergie îmbietoare de uleiuri esențiale”, te invită într-o călătorie senzorială care are drept destinație fericirea, iubirea și armonia de Crăciun.

amestec de uleiuri esentiale de craciun chrismtas mood

Ce conține acest ulei esențial unic? O rețetă deosebită, în cadrul căreia cei de la Esentia au revelat toate minunile Crăciunului. Visând mai întâi la sărbătoarea de suflet, cu sunet de colinde și de râsuri cristaline de copii, cu miros de cozonaci, cu alai de oameni de zăpadă și întinderi nesfârșite și albe, dar mai ales cu liniște și suflete preapline cu tot ce e bun, cei de la Esentia au creat magie adevărată, în lipsa unui cuvânt mai bun.

Astfel, au început mai întâi să amestece dragoste, căldură și câteva grame de dor (nu prea multe, că nu te vrem nostalgică). Au adăugat ulei esențial de portocală, grapefruit și clementină, praf de magie pe deasupra și câteva acorduri sărbătorești de tangerină și bergamotă. Elfii și-au luat liber de la Moșul ca să aducă, în mare grabă, note de ulei esențial de eucalipt, cassia și ho wood, iar doi ștrumfi au bătut la poarta atelierului, cărând în spate o comoară, câteva acorduri de ulei de chiparos și de pin. Și gata a fost licoarea magică, numai bună să îți evoce de fiecare dată inefabilul spirit al Crăciunului.

Cutia magică de la Esentia este completată și de difuzorul de aromaterapie, un umidificator cu tehnologie de evaporare prin ultrasunete. Cu un diametru de 110 mm și o înălțime de 175 mm, un design compact și elegant și, bineînțeles, zestre de magie, difuzorul e atât de ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi capacul, să umpli umidificatorul cu apă până la nivelul maxim și să alegi apoi uleiul esențial dorit. Gata, casa ta e lăcaș vrăjit de Crăciun!

umidificator pentru aromaterapie

Nu putem uita nici de cutia în sine, de la Esentia! Din lemn gravat, reprezintă acel dar inspirat cu care să îți răsfeți întreaga familie.

După un an greu, tânjim la un Crăciun simplu și bun, magic și tandru, iar uleiurile esențiale frumos împachetate de la Esentia se vor grăbi să îl aducă în casa ta. Lasă sărbătoarea sărbătorilor să îți inunde sufletul de lumină și strecoară aceeași vrajă sub bradul tuturor celor dragi!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
Iubirea trece prin stomac! O femeie din Cluj a pus bazele unei afaceri unde face buchete inedite cu...salam 
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.