De ce întâlnim aceleași suflete, cu roluri și chipuri diferite, la fiecare reîncarnare în parte

De ce întâlnim aceleași suflete, cu roluri și chipuri diferite, la fiecare reîncarnare în parte

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Calea noastră se intersectează cu a unor oameni diferiți de-a lungul vieții noastre, fie că este vorba despre copii, frați, surori, prieteni, soți sau soții. Alegerea nu este întâmplătoare, iar aceste întâlniri au fost predestinate.

Karma ne spune că întâlnim de fiecare dată aceleași suflete, cu roluri și chipuri diferite, la fiecare reîncarnare. Ori de câte ori sufletul nostru primește o întruchipare fizică diferită, scopul nostru rămâne același - să învățăm și să ne îndeplinim datoria pe Pământ. De aceea toți acei oameni apar în viața noastră cu un motiv, iar datorită lor avem ocazia de a evolua și de ne elibera de junghiurile acțiunilor noastre trecute.

Conceptul filosofic al karmei nu se referă la altceva decât la rezultatul propriilor noastre acțiuni pe care le-am exercitat din lipsa conexiunii cu sursa divină. Lipsa iubirii este cea care ne determină, în mod conștient sau nu, să îi rănim pe alții sau să fim răniți.

 ilustratie cu un barbat si o femeie care se tin de maini si merg inainte

Nimeni nu a reușit până acum să rescrie legea karmei, acesta aplicându-se în cazul oricărui om. Singura eliberare se produce după ce noi învățăm lecțiile care ne sunt menite. Informațiile despre experiențele vieților trecute sunt stocate în Akasha ( într-un spațiu intangibil din Univers în care sunt prezente toate informațiile despre fiecare persoană care a trăit vreodată pe Pământ, despre sentimente, acțiuni, gânduri, precum și despre viețile trecute și viitoare).

Nu putem să îl accesăm, dar ne putem folosi de aceste învățături să înțelegem de ce apar în viața noastră anumite persoane. Își fac apariția deoarece ne ajută să ne schimbăm și să ne îndeplinim scopul. După aceea, deseori pleacă, pentru că și-au îndeplinit misiunea.

Unele dintre persoanele pe care le cunoști te fac să suferi și să treci prin anumite decepții, iar primul instinct este să fugi cât mai departe. Însă ar trebui să îți îngădui să simți toată acea durere și să nu o ignori sau să o ascunzi. Scopul nu are legătură cu acei oameni, ei jucând doar rolul de catalizatori, ci să îți scoți la iveală sentimentele negative.

Frica, durerea și suferința sunt puternic înrădăcinate în adâncurile lumii noastre interioare. Acționează precum o otravă care ne putrezește sufletul și ne împiedică să trăim fericiți. Oamenii pe care îi considerăm toxici ne ajută, de fapt, să scăpăm o dată pentru totdeauna de negativitate. Primul contact cu o astfel de persoană are loc la nivel vizual, dar cel mai important are loc la nivelul subconștientului, acolo unde se află informațiile karmice. De aceea, conexiunea ta cu un astfel de om, chiar și pe termen foarte scurt, este inevitabilă, dar îți oferă șansa de a evolua și de a te lepăda de toate trăirile rele.

Un mozaic al personalității

Da, este posibil să ai parte de conflicte și disconfort, dar merită. În acele momente de tensiune se întâmplă lucruri remarcabile pentru tine și pentru transformarea ta. Ai grijă și nu rata nimic! De exemplu, când ești gelos, dintr-un motiv sau altul, întreabă-te: "De ce mă simt așa? / Ce mă determină să mă simt așa?" Nu ignora acest sentiment pentru că poate reprezenta piesa lipsă din mozaicul sufletului tău.

Aceste episoade reprezintă punctele slabe ale personalității tale. Poate că nu ai fost suficient de iubit în copilărie, iar acest tip de respingere s-a manifestat în emoții similare la maturitate. Cauți stabilitate în relații, deși partenerul nu se aseamănă cu imaginea ideală pe care ți-ai construit-o despre el. Imediat ce realizezi, faci tranziția către frică și neîncredere, care îți dictează toate gândurile și acțiunile.

Citește și: Sufletele gemene sau flăcările gemene au cea mai puternică legătură! Vezi dacă tu l-ai întâlnit!

De fapt, acel partener joacă un rol unic în realizarea unui mozaic al personalității tale. Datorită lui ai șansa de a scăpa, în cele din urmă, de toate sentimentele negative. Dar tu nu poți înțelege acest lucru pe moment, pentru că îl privești doar prin prisma durerii și a dezamăgirii. Karma nu face deloc referire la suferință, ci la uniunea a doi indivizi în iubire necondiționată și integritate spirituală.

Învață să acționezi din dragoste, pentru că trebuie să știi că suntem cu toții piese împrăștiate în acest mare puzzle al Universului. Până când relația se cristalizează la acest nivel, oamenii vor continua ciclul reîncarnării în roluri diferite, dar cu aceleași suflete prin preajmă.

Surse articol: CluberBlog.spiritualify / Lifecoachcode

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când este sărbătorit, de fapt, Sfântul Valentin, conform calendarului ortodox
Când este sărbătorit, de fapt, Sfântul Valentin, conform calendarului ortodox

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.