Dovleci sculptați și flori delicate în colecția pentru Halloween de la Floria.ro și Floria În Stradă

Dovleci sculptați și flori delicate în colecția pentru Halloween de la Floria.ro și Floria În Stradă

Redactor Divahair.ro

Finalul lunii octombrie este marcat de o sărbătoare îndrăgită de tinerii din toată lumea. Chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare “împrumutată”, în ultimii ani a luat amploare și din ce în ce mai multă lume se costumează pe 31 ale lunii, în diverse personaje.

Pentru această perioadă, designerii de la Floria.ro și Floria În Stradă s-au gândit la aranjamente florale specifice pentru octombrie, care îmbină gingășia florilor, cu spiritul distractiv al Halloween-ului și păstrează superbele nuanțe tomnatice.

 

Simbolul Halloween-ului: dovleacul sculptat

Specific acestei sărbători de origine celtică este dovleacul sculptat, iar floristii Floria au creat aranjamente florale deosebite, cu un aer excentric folosind simbolul Halloween-ului: dovleacul. Aranjamentele florale marca Floria.ro pot fi utilizate ca decorațiuni pentru birou sau în interiorul casei pentru a scoate la iveală spiritul acestei sărbători.

 

Pentru aceste tipuri de aranjamente speciale, designerii Floria.ro si din florariile Floria In Strada păstrează tonul elegant și rafinat cu care ne-au obișnuit. Florile delicate și proaspete completează imaginea aranjamentelor tomnatice. Buchetele și aranjamentele florale dedicate Halloween-ului abundă de flori delicate precum: cale, hypericum, cybidium, lisianthus, trandafiri și frezii. Propunerile păstrează nuanţele tomnatice de arămiu, oranj, cărămiziu, violet purpuriu, galben arzător, roşu bordeaux şi verde natur care se îmbină perfect, creionând un tablou de toamnă târzie.

 

Un cadou extrem de potrivit și haios pentru cei care își sărbătoresc aniversarea în apropierea Halloween-ului este unul dintre aranjamentele florale așezate în dovleci. Dovlecii pot fi prezentați fie sculptați, fie doar în forma unui vas. Aceste tipuri de aranjamente sunt o supriză amuzantă, veselă și potrivită pentru această perioadă. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.