Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile

Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile

Violeta Ieremie

Echinocţiul de primăvară este fenomenul care anunţă că a venit oficial primăvara, iar anul acesta are loc pe 20 martie.

În această zi, totul este echilibrat, ziua şi noaptea fiind egale, iar după 21 martie ziua se măreşte şi natura se trezeşte la viaţă.

echinoctiu de primavara

Zodiile sunt şi ele influenţate de acest fenomen care marchează începutul anului astrologic, iar mai jos vom vedea ce ţi-au pregătit astrele în această primăvară!

Berbec

Încă eşti sub influenţa luptei, ca urmare, viaţa ta este cu suişuri şi coborâşuri. Toată luna vei avea parte de inspiraţie şi de încurajare a părţii tale mai agitate, care provoacă, având ca susţinător planeta acţiunii, Mercur. Pe de altă parte, în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, aceştia fie te stârnesc, fie îţi cer ajutorul.

Venus este prezentă pentru tine în luna martie, aşa că poate apărea la orizont ideea de relaţie.

Taur

Echinocţiul va scoate la iveală atât latura bună a ta, luminoasă, cât şi latura întunecată, iar treaba ta este să te accepţi aşa cum eşti, şi cu bune, şi cu rele.

De asemenea, apare oportunitatea de a lucra în echipă şi a face cunoştinţă cu alte persoane noi. Pe de altă parte, îl ai şi pe Marte care îţi dă prea multă energie şi te copleşeşte şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, intri în conflict cu o femeie la fel de încăpăţânată ca tine. Orice s-ar întâmpla rău în viaţa personală, trebuie să continui munca în mod eficient sub patronajul lui Jupiter.

Gemeni

Păstrează-ţi energia pentru muncă şi pentru plăcere în egală măsură. Cu Saturn în opoziţie, există posibilitatea foarte mare de a lucra la un proiect important. În această atmosferă, ai tendinţa de a pune presiune în ceea ce priveşte cariera, dar întrevezi şi ocazia de a fi în lumina reflectoarelor.

Rac

Ce contează pentru tine acum este cariera, deşi e posibil să ai parte de câteva momente mai agitate. Marte te ajută în acest sens şi îţi îndreaptă atenţia spre contactele pe care le ai pentru a găsi sprijin.

zodiac 2017

Leu

Dragă Leule, deşi ai multă încredere în tine în ceea ce priveşte partea financiară, fii atent să nu cazi în iluzia că nu trebuie să-ţi faci niciodată griji pentru bani. Evită înţelegerile care nu te avantajează şi măreşte-ţi atenţia în acest aspect al banilor.

Pe de altă parte, atracţia sexuală creşte, ceea ce va face bine relaţiei tale, care e puţin cam serioasă. Menţine-ţi drumul în ceea ce priveşte cariera, care îţi solicită destulă energie şi angajament din partea ta.

Fecioară

Relaţiile tale au o anumită intensitate, iar Venus îţi accentuează latura erotică, dar şi cea financiară. Acestea sunt cele două subiecte care te privesc pe tine în această primăvară. Luna Nouă din 28 martie este un semnal pentru tine să te ocupi de finanţe.

Marte te ajută şi-ţi dă un impuls pentru munca intelectuală, însă, în acelaşi timp, eşti percepută şi ca o persoană timidă, aşa că în cealaltă jumătate de an ai ocazia să dovedești contrariul.

Balanţă

Planeta ta, Venus, a intrat în retrograd pe 4 martie, ceea ce îţi cam dă de lucru. Parcă nimic nu se mai potriveşte, te afli şi într-o relaţie în care pluteşte nesiguranţa.

Totuşi acest an vine cu o schimbare foarte mare. Avându-l pe Jupiter lângă tine, stima ta de sine ar trebui să fie mare şi să ai parte de o mulţime de oportunităţi.

Relaţiile ar trebui să vină natural, iar atenţia ta se îndreaptă spre un stil de viaţă sănătos, cu tendinţe spirituale.

Scorpion

În perioada asta ai parte de multe momente emoţionante, dar nu uita de rutina care îţi este utilă. Bucură-te de viaţă, de prieteni, de iubire şi de copii. Aceştia sunt în viaţa ta pentru a-i sărbători şi a-i îmbrăţişa.

Dacă ai vreun talent şi eşti orientat spre lucrurile făcute de mână, acum este momentul să-ţi scoţi în evidenţă creativitatea.

zodiac echinoctiu

Săgetător

La muncă ai parte de clipe mai tensionate, dar tu joacă după reguli şi asigură-te că şi ceilalţi fac la fel. Păstrează-ţi rațiunea, chiar dacă ești provocat constant. 

Jupiter te trimite în zona în care cunoşti oameni, unde se dizolvă diferenţa dintre colegi şi prieteni, iar Luna Nouă din 28 martie îţi deschide un capitol nou în viaţa ta socială.

Capricorn

Sunt ceva probleme în comunicare, astfel că tot ce spui ar putea fi interpretat greşit. Accentul este pus pe casă şi carieră, iar în perioada care vine o să fie lupta pentru putere care va avea un impact mare în viaţa ta.

Bucură-te mai mult şi munceşte cu măsură!

Vărsător

Proiectul la care ai muncit în ultimul an sau în ultimii doi ani se finalizează, datorită ajutorului oferit de Saturn.

Dacă lucrezi în IT sau ai de-a face cu tehnologia, următoarele două luni se arată promiţătoare pentru tine. Comunicarea este la un nivel optim, iar dacă ai de gând să investeşti în imobiliare, planeta Marte te susţine.

Peşti

Bucură-te de calităţile pe care le ai şi fii conştientă de ele, scoate la iveală partea creativă şi abilitatea de a te strecura printre situaţiile delicate.

Latura romantică vrea să iasă în evidenţă acum, iar magia se află în aer, însă momentan amână discuţiile sincere în legătură cu relaţia ta. Nu este cel mai bun moment să vorbeşti despre asta.

Articolul urmator
Totul despre Sfântul Alexie și povestea din spatele apelativului ”Omul lui Dumnezeu”
Totul despre Sfântul Alexie și povestea din spatele apelativului ”Omul lui Dumnezeu”
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.