Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Experiența care-ți va reseta organismul și-ți va îmbunătăți calitatea vieții

Andreea Baluteanu

Multe dintre noi ne confruntăm cu kilogramele în plus, cu un stil de viaţă nesănătos şi cu alegeri nocive pentru fericirea noastră şi, chiar dacă ştim că trebuie să facem ceva pentru a pune capăt acestui cerc vicios, amânăm întotdeauna schimbarea salvatoare.

Noi te invităm să iei atitudine şi să îţi oferi privilegiul de a participa la o experienţă care îţi va reseta organismul şi îţi va îmbunătăţi calitatea vieţii. Este vorba despre programul Kilostop Total Transformation Retreat, care va avea loc între 5 şi 11 februarie, la Oveselu! Îţi oferim mai jos toate detaliile pe care trebuie să le ştii despre schimbarea care îţi va transforma viaţa!

Kilostop Total Transformation Retreat, primul program intensiv de nutriţie din România

Kilograme în plus, alimentaţie nesănătoasă, stil de viaţă nociv, stres şi griji cât cuprinde: iată scenariul terifiant prin care multe dintre noi trecem în fiecare zi! Deşi ne promitem frecvent că vom da curs, o dată pentru totdeauna, schimbării salvatoare, amânăm de cele mai multe ori pasul salvator.

Acum este momentul să iei iniţiativa, deoarece ai ocazia de a participa la o experienţă care te va transforma complet, în doar şapte zile! Kilostop Total Transformation Retreat este iniţiativa KiloStop, singura clinică de nutriţie din România care a fost premiată de celebrul Dr. Oz!

Vei vedea că schimbarea nu este un proces îndelungat și dureros, așa cum credem toți. În cele 7 zile, experţii de la KiloStop îţi promit că te vei regăsi şi vei deveni cea mai bună versiune a ta. În plus, nu vei fi singură: vei avea la dispoziţie ajutorul specialiştilor KiloStop, care îţi vor fi alături non-stop! Noi ţi-i prezentăm mai jos!

Dr. Cristian Panaite a fondat Clinica de Nutriţie KiloStop şi este un medic nutriţionist reputat, cu peste 13 ani experienţă.

De Laura Ene  te va învăţa cum să slăbeşti sănătos. Cu specializare în diabet zaharat, nutriţie și boli metabolice, specialistul KiloStop beneficiază de 12 ani de experienţă ca medic nutriţionist.

Psih. Cristian Olteanu îţi va arăta cum să pui punct mâncatului compulsiv şi să te opui poftelor. Coach pentru un stil de viaţă sănătos, specialistul îţi va pune la dispoziţie cunoştinţele acumulate în cei 11 ani de experienţă ca psiholog şi psihoterapeut.

Alimentaţia corectă este în mod natural completată de mişcare! Sportul nu va mai fi un chin după ce vei face cunoştinţă cu Alexandru Marcu, personal trainer, Master trainer şi instructor de fitness World Class şi preparator fizic al echipei de baschet Dinamo Bucureşti, la rândul său beneficiind de o experienţă de peste 10 ani.

Locaţia aleasă pentru a te întâlni cu aceşti veritabili profesionişti este, la rândul ei, specială. Kilostop Total Transformation Retreat are loc la Forest Retreat & Spa, din judeţul Vâlcea, satul Oveselu. Având la bază conceptul de „forest bathing” în trend, centrul spa în care te vei relaxa, revitaliza şi îţi vei recâştiga starea de bine te îmbie cu o piscină interioară şi una exterioară, hidromasaj, 2 saune umede şi 2 uscate, dar şi multe alte facilităţi. Vei poposi în incinta acestui miracol de recreere în toiul iernii, alungând frigul din întunecata lună februarie!

Toate sună bine până acum, dar ce îşi propun să facă pentru tine aceşti reputaţi specialişti? Împreună, experţii KiloStop te vor ajuta să îţi resetezi organismul, preluând controlul asupra vieţii tale şi învăţând care sunt cele mai bune alegeri pentru tine. Iată o listă scurtă a motivelor pentru care trebuie să vii la Kilostop Total Transformation Retreat!

În primul rând, vei descoperi cele mai potrivite combinaţii alimentare, direct de la nutriţionişti. De acum încolo, balonarea, constipaţia și lipsa de energie vor fi probleme de domeniul trecutului. Vestea cu adevărat bună este că nu vei urma sfaturi generale, ci vei alcătui alături de experţi un meniu care ţi se potriveşte, fie el detox, ovo-lacto-vegetarian sau normal.

Mai departe, vei deveni amică la cataramă cu sportul! Şi nu vorbim aici despre orele extenuante petrecute la sală, ci despre mişcări pe care le poţi executa şi în intimitatea căminului tău sau chiar la birou şi care îţi vor antrena toţi muşchii. Alexandru Marcu, Master Trainer World Class, îţi va arăta că mişcarea nu este o corvoadă, ci poate deveni o activitate extrem de plăcută!

Mindfulnessul a devenit, din fericire, una dintre preocupările omului modern. La Kilostop Total Transformation Retreat vei învăţa cum să combaţi stresul şi să te relaxezi, dar şi cum să îţi foloseşti emoţiile în favoarea ta şi să te bucuri de prezent, fără a te lăsa abătută de nostalgia trecutului sau de anxietatea viitorului. Aşa cum te vor învăţa specialiştii KiloStop, schimbarea trebuie să vină din tine, pentru a putea dura o veşnicie.

Una dintre marile probleme pe care toate le experimentăm când încercam să schimbăm ceva este că nu reuşim să menţinem ritmul şi eşuăm în cele din urmă, reîntorcându-ne la vechiul nostru stil de viaţă. Experţii de la Kilostop Total Transformation Retreat te vor învăţa cum să ocoleşti cu înţelepciune această capcană şi să îţi găseşti sprijin atât în cei din jur, cât şi în propria putere interioară.

Nu în ultimul rând, la Kilostop Total Transformation Retreat vei lua contact cu oameni la fel ca tine, care traversează aceleaşi provocări şi s-au luptat cu aceleaşi obstacole. Schimbul de experienţă vă va lega pe viaţă, iar la finalul programului vei pleca nu numai cu informații avansate despre nutriţie, mişcare şi psihologia schimbării, ci şi cu o mulţime de prieteni valoroşi.

Beneficiile pe termen scurt şi lung ale participării la programul Kilostop Total Transformation Retreat sunt cu adevărat impresionante! Vei reuşi, în sfârşit, să îţi reglezi tranzitul intestinal, să îţi detoxifici organismul, să îţi controlezi poftele şi să renunţi la dulciuri, beneficiind în schimb de un spor extraordinar de energie. De acum încolo, vei putea efectua cele mai bune alegeri alimentare, oriunde te-ai afla: acasă, la birou sau în vacanţă.

De asemenea, vei învăţa cum să te relaxezi în mai puţin de trei minute şi să te odihneşti ca la carte. La final, încrederea în tine va exploda, iar schimbarea va deveni parte din tine!

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi şi tu de experienţa transformatoare a Kilostop Total Transformation Retreat? Să îţi rezervi locul la acest formidabil program completând formularul online!

Cu cât îţi rezervi locul mai repede, cu atât ai şanse mai mari de a beneficia de o reducere de 610 euro din preţul total al participării la program, în valoare de 1 500 de euro, ceea ce înseamnă că, în final, vei achita suma de 890 de euro. 

Kilostop Total Transformation Retreat îţi oferă următoarele servicii: 7 zile de training sub îndrumarea celor 4 experţi KiloStop, un program de nutriţie personalizat, coaching 1:1 cu trainerii şi inner coaching în fiecare seară, antrenamente fizice şi mentale care se desfăşoară în fiecare dimineaţă, dar şi sesiuni de grup. Vei deprinde tehnici de relaxare şi combatere a stresului, vei învăţa diverse exerciţii şi vei executa simulări pentru a-ţi întări sinele, dar vei primi şi variate materiale de studiu. În plus, vei beneficia de cazare în camere de 2 persoane, în cadrul locaţiei alese: Forest Retreat & Spa, de 3 mese pe zi din regimul la alegere şi două coffee breakuri. Nu putem uita nici de relaxarea la spa şi în templul din aer liber!

În plus, vei primi bonusuri în valoare de 600 de euro (locuri VIP la conferinţele KiloStop, acces nelimitat la Grupurile de Suport KiloStop organizate de Cristian Olteanu, discount de până la 30% la toate serviciile KiloStop şi de până la 50% la toate produsele KiloStop).

Dacă nu vei fi totuşi mulţumită de toată această pleiadă de beneficii, organizatorii îţi promit că îţi vor returna integral suma plătită, fără nicio întrebare!

Noi am fost convinse de Kilostop Total Transformation Retreat şi suntem gata să purcedem la cea mai importantă schimbare din viaţa noastră. Dacă simţi şi tu nevoia unui reset al organismului, alege să te înscrii accesând site-ul kilostop.ro/retreat!

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!