Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Expozitia de fotografii - Descoperiri arheologice din Germania

Redactor Divahair.ro

Muzeul National al Unirii Alba Iulia verniseaza miercuri, 16 noiembrie 2011, la ora 12.00, expozitia de fotografii "Descoperiri arheologice din Germania". Evenimentul se inscrie in procesul indelungat al colaborarii germano-romane in domeniul arheologiei, care a cunoscut un nou impuls dupa 1989.


Cu aceasta ocazie vor fi expuse 45 de instantanee fotografice, realizate de directorul sectiei Eurasia a Institutului Arheologic German, prof. dr. Svend Hansen, care surprind cele mai reprezentative descoperiri arheologice de pe teritoriul Germaniei. Expozitia a fost itinerata in România prin grija Centrulului Cultural German din Iasi. Prezenta ei la Alba Iulia nu este intâmplatoare, deoarece muzeul albaiulian deruleaza cu succes din anul 2007 proiecte de cercetare in parteneriat cu DAI-Eurasien Abteilung din Berlin.
Manifestarea este organizata de Consiliul Judetean Alba, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National Alba, Deutsches Archäologisches Institut -Berlin, Deutsches Kultr Zentrum-Iasi si Muzeul National al Unirii Alba Iulia.
Expozitia va fi gazduita de muzeul albaiulian in perioada 16 noiembrie-15 decembrie 2011.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!