Festival du Bonheur - pour les gourmands: ediția a IV-a

Festival du Bonheur - pour les gourmands: ediția a IV-a

Redactor Divahair.ro

1 Mai înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi "prima mare pe anul ăsta", adică primele semne de bronz prins semi-dezbrăcat pe o plajă neamenajată încă, vântul călduț care îți răvășește părul, nisipul lipit pe jeanși, apa rece care îți amorțește tălpile goale, câteva scoici adunate într-un buzunar de rucsac, petreceri pe plajă dar și multe alte experiențe noi și interesante, povești unice care abia așteaptă să fie trăite și apoi puse bine în cufărul cu amintiri neprețuite!

Vă anunțăm că vom contribui și anul acesta la distracție, la crearea decorului perfect pentru poveștile voastre, la îmbogățirea experiențelor voastre de 1 Mai! Vă aducem la mare, pentru al 3-lea an consecutiv, Festival du Boheur - pour les gourmands, unul dintre cele mai vizitate și mai variate festivaluri culinare! Cifrele vorbesc de la sine: un spațiu amenajat pe 10.000 mp, peste 80.000 de participanți (2018), peste 30 food-trucks, foarte multe feluri diferite de mâncare, într-un răsfăț culinar greu de egalat!

festival

Anul acesta va fi și mai și! Nu doar ca ne așteptăm la un număr și mai mare de participanți (amatori de gastronomie, petrecăreți de cursă lungă care au nevoie de un boost de energie sau pur și simplu pofticioși), datorită Sărbătorilor pascale care vor întregi mini vacanța de 1 mai, nu doar că ni se vor alătura vendori noi cu produse inedite și delicioase, dar am transformat o obișnuită degustare de mâncăruri într-un show de excepție!

festival

Veți fi uimiți de aranjamentele originale, decorurile special create pentru acest eveniment și toate accesoriile care vor transforma evenimentul nostru într-o poveste din care nu mai vrei să pleci! Festivalulul oferă pe langă cele mai apreciate mâncăruri, muzică antrenantă asigurată de DJ, un bar ofertant și o amenajare inedită a zonei desăvârșită odată cu lăsarea serii de un spectaculos proiect de lumini ce va conferi magie amintirilor fotografice.

festival

Cea de-a 4-a ediție a Festival du Bonheur - pour les gourmands se va desfășura în perioada 25 Aprilie - 1 Mai 2019 în același loc, adică în zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanța.

Line-up culinar:

Arrosticini / Baz Burgers / Bubble Waffle / Camionetta / Cimbru / Creperie de Paris / Cot Cot pe Roți / Drunken Squid / Duma’s Van / Fane Curcanu’ / Furgoneta Street Chefs / Gourmet Street Food / Hound Dog / Indivan / La Nu Stiu Cine / Lazy Duck / Meat Busters / Mexican Buziness / Naked Corn / Nea Costache / Plescavita Van / Porumbescu / Satisfry / Smokin’ Pig / SMKD / Smoosh Smoothie & Juice Bar / Sweet Cotton Candy / The 6th Sense / The Bun / The Pastry Truck / Time In / Utopia / VanFruct / Vanilla Elephant / Via Gofreria / Vice Cream / Za German WurstWagen / Zobuian

festival

Programul Festival du Bonheur pentru cele 7 zile de vacanță este:

25 aprilie 18.00 pm – 04.00 am
26 aprilie – 30 aprilie 12.00 pm – 04.00 am
1 mai 12.00 pm – 12.00 am

Intrarea va fi liberă, iar turiştii vor avea astfel acces la o experiență culinară ridicată la nivel de spectacol!

festival

Vă așteptăm cu nerăbdare! Să vină 1 Mai mai repede și să ne împărtășim unii altora poveștile!
Event Facebook:
https://www.facebook.com/events/297221890955493/
Pagină Facebook Festival du Bonheur :
https://www.facebook.com/FestivalduBonheurRO/

Articolul urmator
Felul de mâncare preferat al părintelui Arsenie Boca în perioada postului! Orice român și-l poate permite
Felul de mâncare preferat al părintelui Arsenie Boca în perioada postului! Orice român și-l poate permite

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.