Fii un optimist veritabil! 10 motive să alergi la semimaraton în #TeamHOSPICE

Fii un optimist veritabil! 10 motive să alergi la semimaraton în #TeamHOSPICE

Redactor Divahair.ro

Poți întreba pe oricine de ce aleargă și îți va răspunde pe nerăsuflate că alergarea îl face mai fericit și îi îmbunătățește viața. Asta pentru că sportul nu doar că te face mai sănătos și te ajută să îți menții forma fizică, dar exercițiile fizice ajută creierul să elibereze endorfine, adică vei primi instant o doză de fericire. Iar dacă acestea nu sunt suficiente, noi am pregătim o listă cu motivele pentru care ar trebui să te înscrii la Semimaraton în #TeamHOSPICE:

persoane aliniate la maraton

  1. Alergarea nu te va ajuta doar pe tine, ci și pe copiii și adulții de la HOSPICE care se confruntă cu un moment dificil și au nevoie de oameni de bine lângă ei.
  2. Suntem cea mai mare și mai optimist echipă antrenată în fapte bune. Vei face parte dintr-o comunitate de oameni sănătoși, fericiți și generoși.
  3. Semimaratonul este unul din acele momente în care Bucureștiul e mai vesel, mai dinamic și mai ales mai optimist datorită sutelor de oameni veseli îmbrăcați în tricoul verde-speranță. Ar fi păcat să ratezi un moment frumos din viața orașului. În plus, îți dăm și un tricou fain pe care îl poți purta și la alte alergări.
  4. Îi vei cunoaște pe antrenorii oficiali ai #TeamHOSPICE, Carmen Brumă și Andrei Roșu, te poți antrena cu ei înainte de semimaraton. Bonus: Carmen și Andrei vor împărtăși cu tine o mulțime de tips&tricks despre sport și nu numai.
  5. În weekendul evenimentului, vei avea șansa să cunoști multe, multe persoane publice care susțin cauza HOSPICE.
  6. Vedetele și-au confirmat deja prezența, așa că vei avea cele mai interesante fotografii pentru Facebook sau Instagram.
  7. Crezi că doar atleții de performanță termină un semimaraton? Mai gândește-te o data! Te poți înscrie și la cursa populară de 3,5 km.
  8. Apropo de cursa de 3,5 km: pacienții noștri vor participa și ei, așa că pe traseu te poți întâlni cu Cipri, cel mai vesel copil, sau cu echipa #Eroinelor.
  9. La cortul HOSPICE te așteptăm cu veselie multă, fructe și băuturi răcoritoare. Iar la final, alergătorii TeamHOSPICE vor fi răsfățați de partenerii noștri de la Active Life și cu un masaj.
  10. Toate fondurile strânse vor aduce nu numai bucurie în viața copiilor și a adulților de la HOSPICE, ci și ședințe de chinetoterapie, mese de prând, sprijin medical și emotional.

Până pe 27 aprilie te poți înscrie direct pe http://team.hospice.ro/ la cele patru curse de la Volkswagen Bucharest HALF MARATHON 2018. După ce te-ai înscris, anunță-ți prietenii și roagă-i să te susțină. Cu ajutorul vostru, le putem oferi gratuit pacienților HOSPICE îngrijirea de care au nevoie. Fii un optimist veritabil și vino pe 12-13 mai să facem împreună pași pentru speranță!

Articolul urmator
Cum să faci cumpărături inteligent, ca să nu te afecteze creșterile constante ale prețurilor la alimente
Cum să faci cumpărături inteligent, ca să nu te afecteze creșterile constante ale prețurilor la alimente
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.