Fiul lui Ștefan Bănică și-a prezentat iubita! Cum a reacționat Andreea Marin

Redactor Divahair.ro

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, este bucățică ruptă din celebrul său tată și, la 16 ani, se bucură de atenția multor domnișoare. Însă una anume a reușit să-i capteze atenția adolescentului. Este vorba despre o tânără cu care se afișează mândru la ieșirile cu prietenii sau în familie.

La 16 ani, Radu își trăiește viața din plin, așa cum ar trebui. Însă, dacă până acum și-a ținut departe de ochii prietenilor virtuali viața amoroasă, acum fiul lui Ștefan Bănica a hotărât să o prezinte acestora pe cea care i-a cucerit inima, pe contul lui de Instagram. Pe tânără o cheamă Cristina și este foarte frumoasă.

Radu Sefan Banica si iubita lui

Sursa foto: Instagram

Părinții se pare că aprobă relația, ba chiar și fosta mamă vitregă, Andreea Marin, care imediat a dat like postării ce a ajuns la peste 2000 de urmăritori.

Radu Ștefan Bănică este primul copil al lui Ștefan Bănică, fiu pe care îl are cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu. Radu mai are o soră și un frate din partea celebrului său tată. Este vorba despre Violeta, în vârstă de 12 ani, fiica lui Ștefan cu Andreea Marin, și Alexandru, fiul în vârstă de doar câteva luni pe care cântărețul îl are cu Lavinia Pârva.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator „Iubita îmblânzitorului de cai” de Ioana Trif: condimentează zilele cețoase de toamnă cu un fantasy captivant

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.