Floria a plantat brazii de Crăciun în Herăstrău

Violeta Ieremie

Floria.ro, florăria online nr. 1 în România, a plantat în parcul Herăstrău brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare.

Brazii au fost plantați la finalul lunii aprilie în parcul Herăstrău, zona Rond Scobit, după ce au fost ridicați de la clienți imediat dupa sărbătorile de iarnă și păstrați între timp în depozitul Floria.

Brazi de Craciun plantati de Floria

Acțiunea de replantare s-a realizat de către specialiștii Floria,ro, floricultorii ALPAB și clienții care au dorit să participe la acțiunea prin care brazii de Crăciun primesc șansa la o nouă viață, în natură.

După ce anul trecut am plantat brazii la munte, anul acesta am ales parcul Herăstrău, pentru că vrem să contribuim, cât mai mult, la un mediu natural în zona orașelor mari. Din fericire, am reușit să obținem o zonă vastă în Herăstrău, zonă în care și clienții pot veni să-și vadă bradul de Crăciun”, declară Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Floria planteaza brazi in Herastrau

Floria.ro comercializează exclusiv brazi crescuți în ghiveci, din soiul Nordmaniana și cu origine controlată, care au șanse de aproape 100% să supraviețuiască atunci când sunt replantați în natură, în condiții prielnice. Brazii de Crăciun sunt ridicați la începutul lunii ianuarie de la clienții care solicită serviciul de replantare și păstrați în depozitul Floria.ro în condiții optime de temperatură și umiditate, până în perioada ideală pentru plantare, sfârșitul lunii aprilie.

Brazi plantati de Floria

Depre Floria

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demarează, pe lângă operarea florăriilor şi gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice şi în zona de vânzări engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, împlineşte anul acesta 7 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul

„Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 şi 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Reţeaua de florării Floria În Stradă cuprinde 4 florării în Bucureşti, în Piaţa Dorobanţi, bd. Ion Câmpineau, Afi Cotroceni şi Băneasa Shopping City, precum şi o florărie în Ploieşti.

Articolul urmator De ce să miroși acele de brad înainte să îl cumperi? Uite ce trebuie să ai în vedere când alegi bradul de Crăciun

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.