Florile lunii mai: cum se integrează în buchete

Redactor Divahair.ro

Luna mai denumită și luna “florar” este considerată a fi perioada în care explozia de culori a florilor devine extrem de spectaculoasă. Luna mai este ideală pentru a a-ți petrece timpul liber în propria oază de ralaxare, alături de flori pline de vitalitate și culoare.

Există o mulțime de flori care înfloresc la începutul primăverii și continuă până în luna mai. Majoritatea florilor încep să înflorească în această perioadă a anului și să ne încânte privirile și mirosul cu parfumul și culorile lor. Florile specifice lunii mai sunt lalelele, crinul, freziile, narcisele, irișii și mult-îndrăgiții bujori.

Noi am ales 6 buchete de flori care conțin florile specifice lunii mai, pentru inspirația ta atunci când dorești să oferi un cadou plin de vitalitate. Așadar, iată cum poți integra florile lunii mai în aranajemente spectaculoase și pline de personalitate.

Aranjament floral cu lalele

aranjament floral lalele

Lalelele răman unele dintre cele mai delicate și iubite flori de către doamne și domnișoare. Multitudinea de nuanțe în care pot fi găsite și mirosul plăcut sunt doar două dintre motivele pentru care lalelele sunt florile ideale pentru un aranjament floral spectaculos. Noi am ales de această data un aranjament cu lalelele roșii, clasice, pline de feminitate alături de zambile, crizanteme și trandafiri. Este un aranjament cu un aer ușor vintage, care emană romantism.

Buchet de crini

buchet de crini

Nuanțele solare de oranj și crem alături de accente pline de personalitate de violet. O inspirație pentru un cadou special pentru o persoană plină de pasiune, cu un character puternic și determinat. Crinul este floarea regalitătii, așadar buchetele create cu aceste flori vor avea un aer extreme de elegant și sofisticat.

Buchet de frezii

buchet de frezii

Pentru a crea un buchet plin de veselie și cu un aer ludic este nevoie doar de frezii gingașe și colorate. Acest buchet realizat din 39 de frezii în diferite nuanțe este perfect pentru primăvara aceasta!

Buchet de narcise

buchet de narcise

Zambilele sunt parfumul primăverii, iar narcisele ne aduc zâmbetul pe buze chiar și atunci când avem o zi mai dificilă. Cele două flori ambinate într-un buchet jucăus, pot fi cadoul perfect pentru acest anotimp!

Buchet de iriși

buchet de iris

Într-o zi oarecare de primăvară, oricine are nevoie de un strop de culoare care să îi binedispună ziua. Dăruieste buchetul care conține 5 minirosa rose pudră și 12 iriși violet și cu sigurantă vei aduce zâmbetul pe buzele unei persoane dragi!

Buchet de flori cu bujori

buchet de bujori

Puritatea și frumusețea incontestabilă a bujorilor transformă orice buchet într-unul cu aer regal, plin de rafinament și gingășie! Alături de trandafiri, cale și hortensie se creează un buchet distins și delicat.

Articolul urmator Fazele Lunii în 2022: Când avem parte de ”Superluni” și cum ne afectează?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.