Grimus şi Alexandra Ungureanu lansează piesa "Culoare"!

Joi, 21.07.2016
de Diva Hair

Trupa Grimus lansează o nouă piesă alături de Alexandra Ungureanu. "Culoare" este cel de-al treilea single de pe primul EP în limba româna semnat Grimus.

După "Ultima oră" şi "Vom lupta", clujenii au înregistrat noul single alături de Alexandra Ungureanu, premiera live a piesei având loc la festivalul Electric Castle, acolo unde Grimus a concertat live, în prima seară a festivalului.

Despre "Culoare", chitaristul trupei Grimus şi totodată compozitorul piesei, Vali Rauca, declară: “Noua piesă a fost încă de la început o provocare, deoarece a pornit ca o încercare de a transforma în sunete o experienţă intens vizuală. Pe scurt, totul prinde culoare din momentul  întâlnirii cu cineva foarte special, care ne face să realizam faptul că nimic din ceea ce a fost sau va fi nu mai contează în acea clipă.

Un abandon total al simţurilor, o explozie de viaţă care ne face sa ne întrebăm dacă mintea şi sufletul vor suporta aceasta supradoză de uitare de sine în doi. În acest sens, colaborarea cu Alexandra Ungureanu nu este întâmplătoare, deoarece în vocea ei a existat mereu un echilibru perfect între emoţie şi intensitate, potrivindu-se foarte bine cu mesajul acestei piese”.

Alexandra Ungureanu a adăugat: “Mă consider o norocoasă pentru că de-a lungul timpului am stat în studio şi pe scenă alături de câţiva dintre artiştii pe care îi admir şi a căror muzică o apreciez că ascultător, cum sunt şi de la Grimus.
Deşi "Culoare" a fost o provocare pentru mine, am reuşit să aducem la un numitor comun stilul lor inconfundabil cu zona în care eu pot să mă exprim cu lejeritate. Orice experienţă Grimus live e o bucurie, deci cu atât mai mult abia aştept momentele în care împreună vom dărui emoţii şi culori pe scenă”.

Grimus şi Alexandra Ungureanu se pregătesc să filmeze şi videoclipul pentru "Culoare", acesta urmând să fie lansat la începutul lunii august. Până atunci, poţi urmări la ce evenimente participă trupa şi ce surprize pregăteşte fanilor pe pagina de Facebook www.facebook.com/grimusworld sau pe site-ul www.grimus.ro.

Ascultă aici piesa nouă a celor de la Grimus:

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!