Iată ce mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni le poți trimite amicilor

Iată ce mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni le poți trimite amicilor

Redactor Alexa Galgau

Prietenia și iubirea sunt cele două binecuvântări pe care trebuie să și le dorească orice om, dincolo de orice bogăție materială. Un om cu adevărat bogat este cel care nu este niciodată singur cu adevărat și știe că, orice s-ar întâmpla, cineva este întotdeauna acolo pentru a-l ajuta și a-l încuraja. Un mesaj cu gânduri frumoase poate suda relaţia dintre doi prieteni sau amici.

Prietenii sunt cele mai de preț persoane din viețile noastre, motiv pentru care ar trebui să ne exprimăm mai des recunoștința pentru faptul că ne fac viața mai frumoasă.

Pentru că gesturile mărunte, fără vreo ocazie anume, sunt cele mai frumoase, citește cele mai drăguțe mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni, pe care să le trimiți acelor oameni fără de care nu îți poți imagina viața!

Gânduri frumoase pentru prieteni-trei femei care râd

Mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni

 • În viață nu trebuie să cauți prieteni care să îți rezolve toate problemele, ci prieteni care să nu te lase să le înfrunți singur!

 • Fiecare grădină trebuie să aibă un trandafir, fiecare față trebuie să aibă un zâmbet, fiecare fir de iarbă trebuie să aibă rouă și fiecare om trebuie să aibă un prieten/o prietenă ca tine!

 • Un prieten adevărat este cel care cunoaște cântecul din inima ta și ți-l cântă atunci când îl uiți.

 • Acela care are un prieten adevărat nu are niciodată nevoie de o oglindă.

 • Un prieten adevărat este ca un curcubeu: atunci când există cantitatea ideală de fericire și lacrimi, rezultă un pod colorat între cele două inimi.

 • Draga mea prietenă, vreau doar să îți amintesc că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari și mai bună decât lași să se vadă!

 • Nu mi-am dorit niciodată să am o viață perfectă, ci doar să am câțiva prieteni adevărați în jurul meu, care să mă iubească exact pentru ceea ce sunt, iar tu ești unul dintre ei.

 • Există anumiți oameni în viață care te fac să râzi puțin mai tare, să zâmbești puțin mai mult și să trăiești puțin mai bine. De când te-am cunoscut, viața mea a fost zi de zi puțin mai frumoasă!

 • Prietenii adevărați sunt ca stelele: nu le poți vedea mereu, dar știi că sunt mereu acolo!

 • Un prieten adevărat este o persoană care îți știe trecutul și îl înțelege, care crede în viitorul tău și te iubește exact așa cum ești în prezent!

 • Atunci când ai o prietenă adevărată, aceasta poate să vadă durerea din ochii tăi, deși ai un zâmbet larg pe față. Întocmai ca o mamă, ea poate să te citească imediat, ca pe o carte deschisă, și să te facă să te simți mai bine cu o simplă vorbă.

 • Prietenii reali știu că nu este nevoie să vorbiți zi de zi, încontinuu, ci puteți să nu vorbiți cu săptămânile. Atunci când se întâmplă, este ca și cum ar fi trecut un minut.

 • Ceea ce îmi place la prietenia noastră este faptul că putem să ne certăm și să nu ne vorbim pentru o vreme, dar știm că întotdeauna ținem una la cealaltă, indiferent de situație. Chiar dacă suntem îmbufnate, tot ne iubim ca niște surori.

Gânduri frumoase pentru prieteni-două femei pe bicicletă

Mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni

 • Atunci când vreau să mă privesc cu adevărat, mă întorc spre tine, nu spre oglindă. Aceasta minte, dar tu nu mă minți niciodată, pentru că o prietenă adevărată poate să spună lucruri dureroase fără să rănească, doar pentru a ajuta la vindecare.

 • Prietenii adevărați sunt cei care te întreabă ce faci și apoi așteaptă un răspuns. Cei falși sunt cei care te trag într-o discuție doar pentru a avea ocazia de a vorbi despre ei. Tu întotdeauna m-ai ascultat, la fel cum și eu te ascult pe tine, de aceea prietenia noastră este cel mai de preț lucru din lume pentru mine.

 • Să fii un prieten bun înseamnă să înțelegi, nu să fii de acord, să ierți, nu să uiți, și să păstrezi amintirile, chiar dacă se pierde contactul. Indiferent unde ne duce viața, noi vom rămâne mereu prieteni de suflet și ne vom aduce aminte cu drag de toate clipele petrecute împreună!

 • Tu îmi cunoști toate poveștile bune, nu pentru că ți le-am povestit, ci pentru că ai fost acolo, alături de mine, în fiecare moment. Îți mulțumesc că exiști!

 • Uneori, atunci când sunt tristă, aș vrea să se uite cineva în ochii mei, să mă ia în brațe și să îmi spună „Știu că nu ești bine”. Până acum, tu ai fost singura persoană care a văzut dincolo de zâmbetul meu și m-a privit direct în suflet.

Trimite aceste mesaje cu gânduri frumoase pentru prieteni fără o ocazie anume, doar pentru a le arăta că ții la ei și că apreciezi tot ceea ce au făcut pentru tine! Iar ca să te distrezi împreună cu ei, trimite-le și câteva mesaje amuzante de 1 aprilie! Bucură-te de prietenii adevărați pentru că, pe lângă familie, ei sunt lucrul cel mai bun care ți se poate întâmpla în viață!

Descoperă și cinci proverbe despre prietenie care îți vor face ziua mai frumoasă!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.