Idei de daruri simbolice de Florii

Idei de daruri simbolice de Florii

Alexandra Dragoi

Mai e puțin și sărbătorim Paștele, însă până atunci mai avem o ocazie cu care să le facem celor dragi sau nouă înșine câte o bucurie – Floriile. Și pentru că primăvara doar ne pregătește pentru intrarea în sezonul cald, la fel cum Floriile anunță în fiecare an venirea Paștelui, putem alege să dăruim lucruri simbolice, specifice anotimpului, care să ne ajute să ne bucurăm de vremea frumoasă și să ne relaxăm în mini-vacanța care se apropie.

Cititul este una dintre cele mai relaxante activități de weekend sau de vacanță. Atunci când intrăm în universul unei cărți, uităm de griji și ne lăsăm purtați de valurile lecturii, iar uneori asta e tot ce avem nevoie pentru a ne reîncărca bateriile. Printre numeroasele beneficii ale cititului se mai numără și dezvoltarea personală și exersarea creativității. Libris ofera o selecție variată de cărți, de unde puteți alege titluri atât pentru voi, cât și pentru apropiați.

carte o carte

                                  
Florile sunt vestitorii naturali ai primăverii, iar un buchet de flori înseninează ziua oricui. Deși este unul dintre cele mai „tradiționale” obiceiuri, dăruitul de aranjamente florale atunci când se sărbătorește ceva se practică în continuare pentru că nu există ceva care să le înlocuiască semnificația pe plan simbolic. Designerii de la Floria au pregătit o colecție specială dedicată Floriilor, folosind flori multicolore precum lalelele, garoafele sau trandafirii.

floare in vaza floareNimic nu se compară cu zilele vesele petrecute în familie, care sunt importante pentru noi toți, nu numai pentru copii. De aceea, puteți alege unul dintre jocurile de pe site-ul EduClass, fie că e vorba de ceva educațional sau de ceva recreativ, care să vă ajute să aveți o zi reușită alături de cei dragi. Jocurile de strategie sunt printre cele mai populare, deoarece antrenează foarte bine jucătorii și pot fi jucate la orice vârstă.

joc

          
Și ciocolata are un rol special în tabloul de Florii, mai ales dacă vine în forme și culori specifice anotimpului, ca cea de la Chocolissimo, ai cărei creatori promovează originalitatea și ingeniozitatea.

ciocolata dulciuri

O puteți face cadou oricui pentru a-i îndulci ziua, alături de un buchet parfumat de flori de primăvară, sau vă puteți bucura chiar voi de ea.

Surse foto: Libris, Floria, EduClass, Chocolissimo

Articolul urmator
Ai poftă să te îndrăgostești dincolo de spațiu și timp? „Dar veșnicia n-are timp” de Raluca Alina Iorga te învață cum!
Ai poftă să te îndrăgostești dincolo de spațiu și timp? „Dar veșnicia n-are timp” de Raluca Alina Iorga te învață cum!
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?
Incepe quiz
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.