Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Îmi place să fiu model în centrul business al Bucureştiului!

DivaHair

Întotdeauna aud o mulţime de discuţii cum că locaţia în care lucrezi nu contează! Ba nu, contează, e importantă şi îmi place că atunci când plec de la job să merg pe Calea Victoriei şi să mă plimb de nebună, să admir toată splendoarea Bucureştiului!

Lucrez de 5 luni în sânul echipei Victory Studio. Sunt mândră de alegerea făcută şi îmi susţin părerea. Când am ajuns în Bucureşti, nu aveam cazare, nu aveam nimic. M-au ajutat enorm, mi-au oferit cazare GRATUITĂ într-un apartament de lux, foarte aproape de Victory Studio. Fac 7 minute până la job. Am cunoscut cele mai tari traineriţe, m-au învăţat tot ce am nevoie pentru a ajunge să câştig peste 2000$ pe lună. Sunt în contiunuă creştere. Managera este una dintre cele mai tari persoane pe care le-am întâlnit şi pot să vorbesc orice fel de problemă cu ea. Îmi place să lucrez că model de videochat, am câştiguri destul de mari şi îmi pot permite cam tot ce îmi doresc.  

Un alt punct forte al faptului că fac parte din echipa Victory este constituit din avantajele pe care mi le oferă în fiecare zi. În echipa Victory am parte de toate serviciile de înfrumuseţare de care am nevoie pentru a fi o prinţesă în fiecare zi. Un alt lucru de care sunt foarte încântată este profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi. Lucrez legal, toate veniturile mele sunt declarate la stat şi pot să îmi construiesc un viitor favorabil şi plin de fericire pentru mine şi familia mea.
Aşa că... tot ce contează este să fiu ambiţioasă în continuare şi să îmi doresc să cresc. Şi sunt convinsă că lucrurile se vor întâmpla exact aşa cum îmi doresc!

Fetelor, dacă daţi click pe angajări videochat Bucureşti veţi putea vedea toate avantajele pe care le aveţi în cadrul echipei Victory!
Abia aştept să fim colege!

Mihaela, 23

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!