Învață să fii o femeie independentă. Orice bărbat te va plăcea

Învață să fii o femeie independentă. Orice bărbat te va plăcea

Redactor Divahair.ro

Din fericire, ne detașăm tot mai mult de concepția conform căreia o femeie trebuie să fie frumoasă și doar atât, să se lase văzută, dar nu și auzită. Idealul tinerei gingașe, dar întreținute, e de mult depășit, iar azi o femeie adevărată va ținti mai degrabă spre un job care să o împlinească.

Tot din fericire, societatea a evoluat suficient de tare încât să țină pasul cu noi și concepțiile bărbaților au cunoscut la rândul lor un progres spectaculos. Azi, majoritatea tipilor sunt atrași de fetele puternice, independente și cu încredere în forțele proprii, nu doar de un chip frumos sau de un trup de expus în vitrină. Mai jos îți spunem cum să devii o femeie independentă în ziua de azi!

Puternică, sigură pe tine, independentă: cum atingi idealul feminin de azi

Poate părea dificil să îți câștigi independența când ești tânără și supusă la atâtea influențe, dar suntem sigure că ai în tine puterea necesară de a răzbi orice obstacole. Sunt câțiva pași care te vor ajuta să capeți un statut, și, deși etapele vor fi diferite de la o persoană la alta, sfaturile de mai jos te vor ajuta să atingi independența mult dorită. Iată despre ce e vorba!

Investește mereu în educație! O femeie independentă e în primul rând una educată. Va fi dificil să îți câștigi singură existența dacă nu ai nicio abilitate. Și nu ne referim aici neapărat la notele mari de la școală sau de la facultate, cât mai degrabă le perfecționarea ta continuă. Pe lângă diploma pe care o ai asigurată la finalul anilor de studiu, țintește spre cursuri sau proiecte în domeniile care îți plac, ce te vor duce cât mai departe. Nu înceta niciodată „să crești”.

Pune preț pe imaginea ta! Imaginea e extrem de importantă azi, într-o societate în care totul merge pe repede înainte și în care nu ne trebuie mai mult de un minut ca să ne facem o părere despre o persoană. Deși suntem conștiente că nu look-ul e cel care contează cel mai mult, ci ceea ce ai în interior, grija față de tine va da mereu roade. Nu e obligatoriu să te îmbraci după ultima modă, ci doar să ai un stil care te reprezintă, cu haine curate, în stare bună. Pune de asemenea preț pe o coafură care te avantajează, cu păr moale și mătăsos, pe un ten curat și pe un machiaj impecabil. Dacă emani grație și eleganță cu fiecare apariție, știi că ai nimerit notele potrivite.

Informează-te constant! Oamenii te vor abandona repede dacă descoperă că în spatele zâmbetului tău frumos nu e mai nimic, dar vor fi fascinați de tine dacă le demonstrezi că ești capabilă de o conversație spumoasă. Așa că informează-te constat, fii la curent cu știrile, citește, uită-te la filme, mergi la muzee, călătorește și asigură-te că ai o cultură generală suficient de bogată încât să poți susține orice conversație.

Ia-ți un job unde să te simți bine. Petrecem azi, în medie, circa 8 ore la job, așa că e de la sine înțeles că trebuie să simți un oarecare atașament pentru meseria ta. „Ia-ți un job care îți place și nu va trebui să muncești nici măcar o zi”, se spune, și suntem convinse de adevărul fiecărui cuvânt.

Fii conștientă de valoarea ta. Modestia e minunată și te va transforma într-un om de nota 10, dar e cazul să știi și cât valorezi. Nu permite nimănui să te trateze altfel decât meriți și acest sfat e valaibl și în relații, dar și la job. Caută acel loc de muncă gata să te împlinească din toate punctele de vedere, cu un salariu pe măsura contribuției tale.

Formează-ți singură opiniile. Renunță la prejudecăți: cum poți ști că un lucru e bun sau rău dacă tu nu l-ai încercat? Avem o recomandare care te va transforma în femeia independentă la care visezi, dar îți cerem să dai gata părerile preconcepute și să îți deschizi mintea. Ce părere ai despre videochat?

Dacă deja te-ai încruntat, avem o observație de făcut: și tu ai fost protagonistă de videochat cel puțin o dată în viață. Deoarece videochat-ul înseamnă activitatea de a comunica online, prin intermediul imaginii (video). Ca să faci videochat ai nevoie de un microfon, de o cameră și de o tastatură, ceea ce înseamnă că videochat-ul se extinde la comunicarea pe Skype, Face Time, Viber: o mai privești acum cu ochi rău?

În realitate, videochat-ul nu merită reputația proastă pe care o are. Iar un model de videochat e o tipă independentă pe care ar trebui să o respecți. Nu e doar frumoasă deoarece, precum în cazul exemplelor de mai sus, un aspect plăcut doar îți va pune bazele succesului în viață, nu îl va asigura. Modelele de videochat sunt comunicative, inteligente, sociabile și au o cultură generală care le permite să se descurce în orice conversație.

Iar dacă simți cum părerea începe să îți fie zguduită din temelii, avem și o avertizare. Nu orice studio de videochat îți va permite să te dezvolți astfel. Multe firme fac promisiuni bombastice, dar mincinoase, de aceea e musai să fii atentă (atitudine pe care ar trebui de fapt să o ai la orice job). Iar Art Studio, pe piață de 10 ani, e studioul de videochat profesionist care te va face femeie independentă.

Casă, mașină, călătorii, un cont consistent în bancă, studii în străinătate, o garderobă de designer: toate acestea îți stau la îndemână, deoarece salariul modelelor experimentate și de succes de videochat poate ajunge și până la 20000 de $ sau chiar mai mult. Inclusiv la început, ai un salariu garantat de 1500 de $, cu condiția să te arăți deschisă și dornică de a învăța și de a progresa.

Ce îți oferă, mai practic, Art Studio? În primul rând, un salariu mult peste media pieții, care te poate ajuta să îți cumperi o mașină de lux, o casă sau tot ce îți mai dorești. Ai astfel posibilitatea de a-ți câștiga independența financiară pe care noi o considerăm cea mai importantă.

Mai departe, studioul are grijă de imaginea ta. Îți pune la dispoziție specialiști care te vor învăța cum să te machiezi și cum să te aranjezi, dar și servicii de coafor, aplicare gene false, manichiură, masaj, lifting facial, tonifiere, remodelare corporală, ședințe de makeup profesional. Când arăți ca scoasă din cutie, te vei simți încrezătoare și această atitudine te va ajuta să radiezi.

Locația studioului e ultra centrală, la Piața Unirii, un aspect extrem de important. Poți ajunge ușor și fără probleme cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun: nu pierzi timp în trafic, deci ce îți mai poți dori?

Dacă ești de părere că te poți considera o candidată ideală pentru videochat, renunță la temeri și măcar…încearcă. Modelele Art Studio îți garantează că după primul interviu vei ști că ai ajuns unde trebuie, în sânul unei echipe plăcute, tinere, comunicative, căreia îi pasă de tine și de evoluția ta. Independența financiară e la un apel distanță: sună la 0765.328.543 și vei primi toate răspunsurile la întrebările tale!

Surse foto: iStokc

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.