Lasă grijile deoparte și bucură-te de animalul tău de companie! De curățenie are grijă Rowenta Compact Power™ Animal Care

Lasă grijile deoparte și bucură-te de animalul tău de companie! De curățenie are grijă Rowenta Compact Power™ Animal Care

Ionelia Olteanu

Feel safe @home and love your pet! Este sfatul pe care ți-l dau specialiștii de la Rowenta care au soluția pentru curățenia din locuința pe care o împarți cu pisica ori câinele tău. Cu aspiratorul Rowenta Compact Power™cu sac Hygene + și performanță 3A, curățenia este la superlativ.

Rowenta Compact Power™ Animal Care este aspiratorul ideal pentru cei care dețin animale de companie; noul aspirator asigură curățarea eficientă a covoarelor, a suprafețelor dure, a mobilierului și lasă în urma sa o igienă impecabilă.

femeie care da cu aspiratorul

Aspiratorul Rowenta Compact Power™ oferă performanță 3A și ergonomie într-un design nou și atrăgător! În plus, acesta are o super-putere de absorbție, filtre ultra-performante, tub telescopic care ajunge în cele mai inaccesibile zone și sac Hygene+, pentru siguranța sănătății tale!

Capul de aspirare de înaltă performanță înlătură cu ușurință murdăria din orice colț al casei, iar peria Turbo Mini îndepărtează rapid şi eficient firele de păr de pe covor şi mobilier.

piese aspirator

Aer curat, aer filtrat!

Tehnologia avansată cu două niveluri de filtrare separă eficient praful de aerul aspirat, captând chiar și cele mai mici particule, astfel încât 99,98% din praf este filtrat. Toate acestea sunt posibile datorită unui filtru de spumă amplasat chiar în fața motorului și un al doilea, situat la evacuare, asigură super-curățarea prafului emis în timpul aspirării! Astfel, părul, praful și murdăria rămân în sacul aspiratorului!

Deloc de neglijat, atât timp cât folosești sacul Hygene+ nu este nevoie să schimbi cele două filtre, întrucât datorită tehnologiei ultra-performante, cantitatea de praf remisă este atât de mică, încât pur si simplu nu se depune pe filtre, așa cum se întâmplă la aspiratoarele obișnuite.

Motorul de 750 W oferă performanța de aspirare echivalentă cu cea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W, dar cu un consum de energie la jumătate.

aspirator

Rowenta Compact Power™ Animal Care este un produs reparabil timp de 10 ani, perioadă în care cele 6500 de centre de reparații din întreaga lume asigură livrarea rapidă a pieselor de schimb la costuri reduse!

Deci, ce mai aștepți? Fă-ți viața mai ușoară și uită de grijile legate de curățenia casei cu Rowenta Compact Power™ Animal Care! Pentru că timpul tău e important, folosește-l pentru ceea ce contează cu adevărat!

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. 

Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro şi www.facebook.com/RowentaRomania. 

Articolul urmator
Care este semnificația steagurilor arborate la malul mării
Care este semnificația steagurilor arborate la malul mării
Ce animal de companie ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Ce animal de companie ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.