Le Petit Festival de Bucarest - Your summer Boutique Festival

Le Petit Festival de Bucarest - Your summer Boutique Festival

Redactor Divahair.ro

Oricâte activităţi, oricâte evenimente, oricâte festivaluri au loc în acest oraş, cu toţii ne dorim experienţe captivante, care ne stimulează simţurile, de care să ne amintim de câte ori vrem să ne conectăm la pulsul tinereţii, la energia unei nopţi nesfârşite de dans, la bună dispoziţie şi la boemie. Pentru că Le Petit Festival de Bucarest tocmai asta ne aduce, mixul unic între boemie şi dinamism, pe care ţi-o imprimă muzica de calitate şi energia bună a celor din jur.

Le Petit Festival de Bucarest, cel mai chic & classy festival boutique, reuşeşte să adune la un loc, în fiecare an, cei mai frumoşi şi veseli participanţi, care adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni, sau de a-și face noi cunoștințe. Le Petit Festival de Bucarest este un festival concentrat într-o singură noapte, organizat de fiecare dată în aer liber, într-o locaţie nouă şi inedită, care ne activează pofta de distracţie, dar ne oferă şi intimitatea necesară de-a ne simţi noi înşine şi de a relaţiona cu cei din jur, într-un eveniment original şi cosmopolit de social networking în pași de dans.

Cea de-a patra editie a festivalului aduce vara un pic mai devreme şi va avea loc pe 25 mai 2019 între orele 22:00-06:00.

 

Locația aleasă de organizatori (o parte din echipa Nuit Sociale) este Pescariu Aqua, cea mai mare și luxoasă piscină exterioară din Bucuresti. AQUA by Pescariu Sports&SPA este unul dintre cele mai atractive locuri din capitală pe timp de vară, atât pentru facilitățile pe care le oferă iubitorilor de soare și apă, cât și pentru disponibilitatea organizării unor evenimente inedite.

Line-Up

Claptone

Lovebirds

Kosta

Cum deja știți motto-ul festivalului, „Le monde est trop Petit pour ne pas se rencontrer au Petit”, vă invităm sa intrați încă de pe acum în acel festival-mood văratic pe care toți îl așteptăm cu nerăbdare tot timpul anului.
Accesul va fi permis doar pe baza brățărilor/biletelor achiziționate în avans.

Pagină oficială Le Petit: www.facebook.com/Le-Petit-Festival-de-Bucarest
Pagină ediție 2016.
Pagină ediție 2017.
Pagină ediție 2018.

Dresscode: Festival Chic

Articolul urmator
Vacanță în Cinque Terre: la ce să te aștepți în una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Vacanță în Cinque Terre: la ce să te aștepți în una dintre cele mai frumoase destinații turistice

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.