Luna august îți aduce experiențe memorabile la AFI Cotroceni

Ionelia Olteanu

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, pune distracția pe primul loc în luna august, prin campania „Vara ca stil de viață”, care le oferă clienților cele mai variate opțiuni de petrecere a timpului liber, cu evenimente atractive pentru cele mai exigente așteptări, de la modă, la teatru și cultură.

Vara Stylish- Workshop de fashion cu stilistul Edi Enache, inspirat de Sore

Alături de Sore și stilistul Edi Enache, AFI Cotroceni își invită clienții pe Sunset Boulevard, în data de 5 august de la ora  18.00, la cel mai stylish workshop de fashion. Aceștia vor primi sfaturi avizate despre cum să își aleagă ținutele potrivite, vor învăța cum să adapteze trendurile verii propriului stil, dar și cum să creeze ținute în care să strălucească cu orice ocazie!

afis vara stilish

Festivalul Ambasadelor ONE World 2017 vă invită la o experiență multiculturală de warm-up la AFI Cotroceni între 14-16 august

AFI Cotroceni vă așteaptă la un eveniment turistic și multicultural captivant, parte din debutul Festivalului Ambasadelor ONE World 2017, între 14-16 august, organizat lângă patinoar și food court, cu program de muzică și dansuri de prin toate colțurile lumii, o expoziție fascinantă de costume tradiționale, zonă de făcut poze și cu fel de fel de activități de vară și discuții despre cel mai mare festival multicultural care va fi organizat la început de toamnă în București.

Timp de 3 zile, atmosfera Festivalului Ambasadelor ONE World 2017 se concentrează într-un singur loc și iese în public în cadrul centrului comercial pentru a experimenta diversitatea culturală și socială a comunităților din întreaga lume și a o aprofunda prin muzică, dansuri și elemente tradiționale autentice.

Veți putea afla mai multe despre participanții, artiștii, expozițiile și filmele care vor avea loc la festival, veți putea proba costume populare și veți putea dansa pe ritmuri exotice, reprezentative pentru zona asiatică, africană, latino și arăbească. Eliminăm astfel granițele dintre culturi și pornim o călătorie în jurul lumii, chiar din propriul oraș și începem numărătoarea inversă până la marea deschidere a Festivalului Ambasadelor ONE World 2017, care va avea loc între 7-10 septembrie, la Grand Hotel du Boulevard, Cinema PRO și Parcul Titan.

afis festivalul ambasadelor

Mai multe informaţii despre Festival și despre programul evenimentului sunt disponibile accesând: www.festivalulambasadelor.ro și www.facebook.com/embassiesfestival

Vara asta râdem împreună la AFI Cotroceni cu spectacolul NINO ARLECHINO, pus în scenă de Opera Comică pentru Copii

Aventura de vară în AFI Cotroceni continuă cu un spectacol de comedie inedit, Nino Arlechino. Pus în scenă de Opera Comică pentru Copii, spectacolul va avea loc în data de 19 august, începând cu ora 19:00.  Adaptat după opera „Pimpinone" de G. P. Telemann, care se joacă de aproape 300 de ani și nu lipseşte de la niciun festival de muzică barocă, „Nino Arlechino" este dedicat melomanilor de toate vârstele, care se vor distra alături de personajele comice și vor petrece împreună o seară memorabilă la AFI Cotroceni.

afis opera comica

„Vara este anotimpul în care îndrăznim mai mult. Ne distrăm mai mult și luăm problemele mai puțin în serios. Plecând de la dorința de a le oferi clienților noștri mai multe atracții, mai multe opțiuni de entertainment și de evadare din rutina orașului, am dezvoltat numeroase evenimente și colaborări inedite care transformă o vizită la mall într-o experiență completă, care merită povestită și în verile următoare“, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Evenimentele fac parte din campania amplă „Vara ca stil de viață”, dezvoltată de AFI Cotroceni cu scopul de a le oferi clienților săi toate motivele pentru a declara vara ca anotimp preferat: ateliere creative zilnice dedicate copiilor, workshop-uri de fashion, activări în zona de entertainment și multe alte surprize care vor transforma fiecare vizită în mall într-o experiență unică!

Mai multe detalii despre activitățile planificate în perioada următoare puteți găsi pe website-ul AFI www.aficotroceni.ro/campanii/vara-ca-stil-de-viata/ și pe pagina de Facebook www.facebook.com/AFICotroceniB

Articolul urmator Rugăciunea pentru iertarea păcatelor care îți va aduce liniştea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.