Lună Plină pe 25 mai: cum sunt influențate zodiile

Ionelia Olteanu

Luna Plină este un eveniment astronomic care influențează vizibil toate zodiile. Așa se va întâmpla și pe 25 mai 2017. Fenomenul de Lună Plină poate veni atât cu lucruri pozitive, cât și cu ghinion, în funcție de modul în care fiecare persoană reușește să întoarcă totul în favoarea sa.

În această perioadă, Luna este în opoziție cu Soarele, ceea ce înseamnă că pot apărea unele tensiuni între aspectele personale și cele profesionale ale vieții tale. Aceste tensiuni pot determina prezența unei epuizări, a lipsei de energie. Încearcă să culegi roadele muncii tale și să ai rezultatele pentru care ai muncit și pe care le-ai așteptat.

luna plina

Emoțiile și instinctele ating cote maxime, de aceea trebuie să te folosești de forța interioară pentru a putea depăși cu bine toate sentimentele contradictorii care te copleșesc. Aspectele pozitive ale Lunii Pline sunt reprezentate de împlinire și de reușită a unor sarcini importante. Aceasta este o etapă în care conștientizezi efectele pe care le ai asupra celor din jur, dar și a modului în care tu ești la rândul tău influențată.

Cum va influența Luna Plină fiecare zodie în parte

Berbec

Va trebui să faci tot posibilul pentru a fructifica această perioadă la maximum, să finalizezi lucrurile începute și să pui pe hârtie ideile extraordinare pe care le ai.

Taur

Vei simți nevoia să te calmezi, să-ți temperezi reacțiile și să revii la logică și rațiune pentru a cântări în mod obiectiv realitatea din jurul tău.

Gemeni

Trebuie să fii atentă la conflictele parteneriale, indiferent dacă este vorba despre familie sau despre cei cu care lucrezi. Este posibil să ai ceva probleme financiare care se vor rezolva destul de rapid.

Rac

Luna Plină îți va permite să îți limpezești gândurile și să obții unele lămuriri legate de preocupările tale. Discuțiile în contradictoriu pe care le-ai avut până acum și care te-au făcut să te închizi în tine dispar ca prin minune.

Leu

Îți găsești energia necesară pentru a rezolva unele probleme legate de relația cu cei mai în vârstă din familia ta. Ziua de 25 mai va pune în evidență nevoia de apropiere umană, pentru susținerea unei cauze comune.

Fecioară

Vei restabili ordinea la locul de muncă, în comunitatea în care trăiești și vei taxa orice indiferență sau treabă făcută de mântuială. De asemenea, vei manifesta un interes pentru aspectele mărunte ale vieții cotidiene cum ar fi chestiuni administrative sau organizatorice. Sarcinile de la serviciu te vor copleși, însă Luna Plină te va obliga să faci față tuturor solicitărilor.

Balanță

Luna Plină te determină să repari anumite lucruri greșite sau decizii eronate. Teama că cineva ar putea fi mai bun decât tine îți afectează relația și este posibil ca povestea ta de dragoste să aibă de suferit din aceasta cauză.

Scorpion

Nu mai ești mulțumită de proiectele în care te-ai implicat. Ai idei mult mai bune, iar perspectivele ți se schimbă din toate punctele de vedere. Sunt ceva probleme de comunicare cu familia, așa că ar trebui să ai mai multă grijă la deciziile pe care le iei.

Săgetător

Este posibil să ratezi anumite oportunități, ceea ce te va face să te simți epuizată. Obișnuiește-te cu ideea că lucrurile ies bine dacă sunt planificate, organizate și analizate din timp.

Capricorn

Partenerul de viața și familia îți vor fi alături cu sfaturi legate de deciziile pe care va trebui să le iei. Este indicat să îți urmezi drumul și să analizezi motivul pentru care ți-ai pierdut poziția socială sau funcția la care ai ținut atât de mult.

Vărsător

Este recomandat să pleci la drum în această perioadă, dacă este nevoie. Se conturează o colaborare cu șanse mari de reușită, ai ocazia să îți demonstrezi originalitatea.

Pești

Energia accentuată pe care o simți te va face să acționezi în consecință. Fii atentă cum îți dozezi această energie pentru că este posibil să te obosească și să nu mai ai nicio reacție. O problemă din trecut revine și se cere să fie rezolvată imediat. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator O bătrână îi oferă adăpost unei fete de pe stradă. A doua zi, aceasta dispare și lasă în urma ei o geantă plină cu bani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.