Mașini pe care vor să le conducă doamnele și domnișoarele

Mașini pe care vor să le conducă doamnele și domnișoarele

Redactor Divahair.ro

Vremurile în care existau diferențe între bărbați și femei sunt demult apuse. În multe domenii sociale și profesionale se pune semnul de egalitate între domni și doamne, fie că vorbim despre câștiguri financiare sau roluri în societate.

Domeniul auto nu se deosebește cu nimic mai mult. Deși pare mai mult o lume a bărbaților, zi de zi, vedem pe străzile orașelor doamne și domnișoare care aleg să conducă mașini personale. Pentru o deplasare eficientă și confortabilă, femeile aleg în special mașini mai mici, de oraș, care să se strecoare ușor pe străzile înguste și aglomerate și cu care să ajungă rapid acolo unde au nevoie, dar pun de asemenea un accent destul de important și pe designul exterior.

Pe drumurile României vedem multe șoferițe care par că aleg cu precădere mașini cu linii de design șic, culori atrăgătoare dar și cu opțiuni diverse. Iar constructorii auto au sezizat aceste preferințe pentru frumos ale doamnelor și domnișoarelor și creează an de an modele speciale pentru ele.

Femeie la volan

Piața auto din România este dominată din punct de vedere cotă de către mașinile second hand și se pare că acestea sunt alese și de către femei atunci când vine vorba de achiziție. La o singură căutare online găsim o mulțime de autoturisme create special pentru gusturile feminine și care sunt disponibile spre vânzare.
Deși pare că totuși domeniul tehnic este unul în care bărbații sunt mai pricepuți și ei analizează o mașină pe care vor să o cumpere luând în considerare aspecte mai mult practice, pe piață au apărut site-uri speciale care ajută și doamnele și domnișoarele să facă o evaluare corectă pentru viitoarea lor mașină.

Platforma cautimasina.ro preia anunțuri cu vânzări auto din peste 160 de site-uri de profil și pe baza unor criterii simple pe care le completezi, aceasta returnează modelele dorite. Mai mult, pentru fiecare anunț în parte, dincolo de o descriere tehnică clasică a mașinii ca anul de fabricație, model, cai putere, tip de combustibil și preț, pe baza unor algoritmi speciali, ai ocazia să vezi analize de preț, număr de kilometri, să verifici ce note a obținut la testele de siguranță, să afli istoricul mașinii sau să vezi dacă prețul este unul corect pentru media pieței.

Iată care sunt cinci dintre cele mai populare modele de autoturisme alese de femei:

  1. Fiat 500 este una dintre cele mai îndrăgite mașini de către doamne și domnișoare. Cu un design șic, finisaje frumoase dar și cu opțiuni tehnice de calitate, micuța italiancă atrage privirile oriunde ai merge cu ea.
  2. Mini Cooperul este la rândul său un model iubit de către femei. Cu un interior frumos și o multitudine de gadgeturi și extra opțiuni care face viața ușoară oricărei șoferițe, vedem deseori pe străzile României Mini Cooper-uri roșii conduse de șoferițe non conformiste.
  3. Ford Fiesta este foarte apreciat de femei pentru designul fresh, pentru dimensiunile reduse și perfecte pentru străzile înguste, dar și pentru consumul destul de redus în oraș.
  4. Pentru iubitoarele de mașini sportive, BMW seria 1 pare alegerea potrivită. Cu destui cai sub capotă, dar și cu un design frumos și dimensiuni care o fac ușor de parcat, acest model este destul de des condus de către reprezentantele sexului frumos.
  5. Din top nu putea lipsi și un model de la Audi. A1, care respectă liniile frumoase și interiorul impecabil și de calitate cu care ne-a obișnuit constructorul german, este văzut des la semafoare condus de doamne și domnișoare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.