Mighty Mug - cana care rămâne fixată de birou!

Redactor Andreea Baluteanu

Ce-am fi fără cafeaua caldă și aromată de dimineață sau fără paharul de Prosecco cu care ne delectăm la ceas de seară, la o cină romantică sau la un maraton din serialul nostru preferat? Noi credem că aceste delicii sunt mai mult decât mici plăceri ale vieții, sunt părți integrante din personalitatea noastră.

Te provocăm să mergi însă mai departe și să îți amintești când ai pierdut bunătate de proiect (sau poate chiar de laptop) vărsând cafeaua aburindă pe el sau când ți-ai distrus cea mai frumoasă rochie cu picături de vin roșu. Ca de obicei, noi îți venim în ajutor și te ajutăm să reții doar răsfățul din experiențele tale: am descoperit cea mai trendy și mai inovatoare cană de pe piață, care a isterizat consumatorii, publicațiile și emisiunile de televiziune. Ce face? Nu se răstoarnă niciodată!

Mighty Mug, cana care te cunoaște cel mai bine

Te apropii în grabă de biroul tău și lovești cu cotul cana de cafea. Ca prin magie, nu se răstoarnă, ci se opune cu toată puterea loviturii tale accidentale. O privești zâmbind și vrei să o ridici spre buze, iar cana se supune prietenoasă. Te mai îndoiești că îți citește gândurile?

mighty mug

De fapt, cana Mighty Mug nu e opera unui vrăjitor binevoitor, ci a unei echipe de designeri industriali și ingineri. După ce și-au pus mințile capabile la comun, specialiștii au creat singura cană din lume care rămâne fixată de birou – respectiv, de orice suprafață netedă sau plană. Poți să o împingi sau să o lovești accidental, nu ai șanse să o clintești din loc, dar, dacă o vei ridica pentru a te bucura de minunatul ei conținut, nu vei întâmpina nicio rezistență.

mighty mug

Secretul inovației este tehnologia Smartgrip, patentată de creatorii Mighty Mug, care creează un efect de vacuum atunci când este așezată, rezistând loviturilor accidentale puternice, dar care eliberează presiunea imediat ce tu o ridici. Recunoaştem: suntem mai mult decât impresionate de această descoperire inteligentă.

Dar cănile Mighty Mug mai au un secret: sunt termorezistente, ceea ce înseamnă că îți vor păstra ceaiul cald și parfumat și cocktailul rece și îmbătător.

afara

Mai jos, ți-am pregătit un filmuleț demonstrativ simpatic care te va introduce în lumea Mighty Mug!

Iar designul trendy e exact pe gustul sufletelor noastre de fashioniste! Combinat cu tehnologia inovatoare, Mighty Mug e acel dar prețios pe care ți-l vei face ție, mamei, prietenei, colegilor și iubitului. Descoperă mai jos care sunt modelele noastre preferate!

Trăim în secolul vitezei, așa că nu puteam să nu fim fermecate de modelele de Mighty Mug Go! Da, seamănă cu termosul tău vechi de cafea, dar sunt imposibil de dărâmat. Beneficiază de tehnologia Smartgrip, așa că vor refuza politicos să se prăbușească peste laptopul de la muncă și îți vor păstra temperatura băuturii (fie ea cafea fierbinte sau ceai rece ca gheața) timp de 1-2 ore. Cana este ideală pentru a te acompania în drumul spre birou sau în vacanțe. Iar utilitatea ei e reflectată și de faptul că se poate curăța foarte ușor în mașina de spălat vase.

Ți-am promis design trendy, este exact ceea ce îți vom aduce! În plus, Mighty Mug Go e disponibilă în nuanțe electrice, care îți vor înveseli drumul mohorât spre birou. E perfectă, după părerea noastră!

rosie mighty mug violet might mug albastra

Mighty Mug Go Red – 89 de lei

Mighty Mug Go Purple – 89 de lei

Mighty Mug Go Teal – 89 de lei

Ce e mai plăcut decât un drum lung cu mașina, în compania prietenilor sau a iubitului, spre o destinație de vacanță? Puține lucruri pot rivaliza cu această experiență, care este completă în compania unei cafele fierbinți sau a unei băuturi reci ca gheața, pline de prospețime. Mighty Mug Go SS și Mighty Mug Big SS îți vor oferi toată relaxarea de care ai nevoie pe distanțe kilometrice, menținându-ți lichidul savuros și cald pentru 6 ore și rece pentru un interval impresionant de 12 ore. În plus, cana e confecționată din oțel inoxidabil și are aceeași rezistență și stabilitate despre care am vorbit mai sus.

Nuanțele cool de argintiu și albastru cobalt (pentru modelul Mighty Mug Go SS), completate de cuprul din colecția Mighty Mug Big SS, contribuie din plin la factorul wow!

mighty mug silver mighty mug blue

Mighty Mug Go SS Silver – 119 lei

Mighty Mug Go SS Blue – 119 lei

mighty mug copper big ss

Mighty Mug Big SS Copper – 119 lei

Mighty Mug Big SS Silver – 119 lei

Desăvârșim lista celor mai trendy căni de pe piață cu alte două modele pe care trebuie să le ai. Imaginează-te mângâiată de briza mării, într-un hamac (sau chiar de suflarea proaspătă a aparatului de aer condiționat, în fotoliul de acasă), alături de un pahar cu cidru rece ca gheața. Mighty Mug Ice Purple e confecționat din plastic Tritan ultrarezistent și păstrează temperatura rece a băuturii timp de 1-2 ore. În plus, grație peretelui dublu, nu îți va mai umezi mâinile din cauza condensului. Și arată la fel de cool!

Adio, pete de bine, bun venit, desfătare! Tu și iubitul tău vă veți putea bucura de băutura aromată și veți putea să fiți cât de agitați vă doriți: odată așezat pe suprafața plană, Mighty Mug Barware Stem nu se va mai răsturna! Setul conține două pahare, așa că îl vei putea împărți și la sesiunile de bârfă cu prietena ta cea mai bună!

Nu uităm de cei mici: vrei ca ceaiul sau laptele prichindelului să rămână cald mai mult timp, ca să te asiguri că stomăcelul lui primește ce are nevoie? Sau pur și simplu te-ai săturat să te ridici non-stop în timp ce lucrezi ca să îți faci aprovizionarea cu cafea? Mighty Mug Solo Cream este ceea ce îți trebuie! Îți va păstra băutura caldă timp de 1-2 ore și, așa cum ai ghicit, „nu cade nici bătută”!

mm mighty mug vin mighty mug solo

Mighty Mug Ice Purple (Clear) – 89 de lei

Mighty Mug Barware Stem – 139 de lei

Mighty Mug Solo Cream – 79 de lei

Suntem atât de încântate că am descoperit cănile Mighty Mug, încât ne întrebăm cum am putut trăi fără ele până acum, fără a provoca mici dezastre în fiecare zi!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste