„Nastasia”, în premieră la Teatrul Masca, din 26 noiembrie

Redactor Divahair.ro

„Nastasia”, după piesa „Domnișoara Nastasia”, de G. M. Zamfirescu, este premiera care deschide la Teatrul Masca o nouă stagiune de interior.

Spectacolul surprinde viața colorată a mahalalei bucureștene din anii ’30, cu personaje pitorești și destine teribile marcate de dragoste și moarte. Din tabloul emoționant al suburbiilor se desprinde visul Nastasiei dominat de conflicte puternice, realism brutal și aspirații.

„Născut și trăit în Ferentari, unde a și murit, G. M. Zamfirescu descrie această lume cu accente lirice, cu un sentimentalism de care nu se sfiește, cu înțelegere, cu o extraordinară cunoaștere și cu o mânuire balzaciană a observației psigologice, personajele fiind vii, existând parcă alături de cititor.

Spectacolul nostru își propune și chiar se așază în direcția momentelor de visare pe care autorul le are de atâtea ori în romanele sale, aduce în fața spectatorilor personajele cele mai puternice ale piesei, cărora le adaugă câteva împrumutate din romanul „Maidanul cu dragoste” și conturează în jurul destinului teribil al Nastasiei câteva conflicte de o rară frumusețe și vibrație.

Va fi cu siguranță un spectacol de văzut, pentru că aduce câțiva actori într-un moment de vârf al carierei lor, are imagini de neuitat și o energie absolut fantastică”, declară Mihai Mălaimare, regizorul acestui spectacol.

Visul Nastasiei transformă ca prin miracol o lume trâind numai din dragoste și moarte într-una a prieteniei, a zâmbetului, a liniștii și a luminii.
Cum se va împăca visul Nastasiei cu lumea în care trăiește?

Iată ce spectacole poți vedea în decembrie la Teatrul Masca!

Finele lui noiembrie și întreaga lună decembrie vin cu adevărate cadouri culturale pentru amatorii de dramaturgie. Vă prezentăm spectacolele pe care veți avea ocazia să le vedeți pe scena Teatrului Masca în intervalul 21 noiembrie-10 decembrie.

Luni, 21 noiembrie, ora 19:00 – ZIUA BLOGGERILOR LA MASCA, ediția a V-a

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 19:00 – NASTASIA -premieră

Duminică, 27 noiembrie, ora 19:00 – NASTASIA

Joi, 1 decembrie, ora 19:00 – NASTASIA

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 19:00 – NASTASIA

Duminică, 4 decembrie, ora 19:00 – NASTASIA

Sâmbătă, 10 decembrie, ora 19:00 – NASTASIA

Află mai multe detalii despre program și bilete pe www.masca.ro.

Eveniment recomandat de Romantic FM și posibil în parteneriat cu București FM, Tonica, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Yorick.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Redactia4fun.ro, Senso TV, TV City, Ziarul Metropolis, Divahair.ro, Eva.ro, Lyla.ro, Catchy.ro, Editura Litera.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.