Nu Skin

Noua colecție "Greenery", manifestul Floria pentru natură, viață, prospețime

Redactor Divahair.ro

Greneery, cea mai nouă colecție de buchete și aranjamente de flori de la Floria este realizată pornind de la culoarea anului declarată de Institutul Pantone –greenery – un ton de verde numit "nuanța neutră a naturii".  Culoarea este simbolică pentru noi începuturi, viață, aer curat, iar buchetele de flori din colecția Greenery by Floria.ro propun o apropiere de natură, o escapadă vizuală din urbanul de zi cu zi.

Buchetele sunt realizate cu multă verdeață, într-o cromatică vibrantă și verde crud, iar formele sunt neregulate, ieșite din tiparul clasic. Se folosește verdeața diversă din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.

buchet de flori

Aspectul general al colecției este luxuriant, exotic, un manifest pentru viață și prospețime și o reflexie a naturii nerafinate, sălbatice.

Pentru a fi cât mai aproape de conceptul colecției, plantele îmbinate au florescența verde: hortensie, brunia, green tick, eryngium, ornitogalum, trachelium, cymbidium sau hypericum.  Contrastul și accentuarea acestora s-au realizat prin folosirea florilor albe sau galbene precum lisianthus, trandafiri, anthurium, minirosa, bujori, alstroemeria sau solidago. 

Greenery, o celebrare firească a Floria

Colecția de vară “Greenery” reflectă misiunea Floria de a aduce natura în fiecare casă și de a crea bucurie prin intermediul florilor și plantelor. Buchetele “Greenery” înviorează orice interior și ridică tonusul celor ce le privesc.

buchet de flori buchet de flori

Buchetele din colecția Greenery pot fi comandate online pe www.floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România.  Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.

Întreaga colecție Greenery este disponibilă pe https://floria.ro/colectia-de-vara/.

Depre Floria

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demarează, pe lânga operarea florăriilor și gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice și în zona de vânzări engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinește anul acesta 7 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Rețeaua de florării Floria În Stradă cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Ploiești.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta