Nuit Sociale anunță Revelionul 2020 la Palatul Parlamentului

Nuit Sociale anunță Revelionul 2020 la Palatul Parlamentului

Redactor Divahair.ro

“Les Années Folles”, tematica evenimentului Nuit Sociale NYE 2020 din seara ce marchează trecerea în noul an, se desfășoară în cea mai frumoasă sală a impresionantei clădiri Casa Poporului - Sala Unirii. Ocazia de a participa în seara de Revelion într-o locație unică a devenit un must pentru cei mai mulți dintre bucureșteni, iar Nuit Sociale oferă acest prilej de câțiva ani.

Primul Revelion Nuit Sociale – 2016 – a avut loc la Stradale, s-a numit “Gourmet by Chef Foa”, acesta fiind urmat de “A la Maison” organizat alături de Maison Dadoo în Casa Otetelesanu (2017), apoi de “Maison des Fleurs”, realizat la Casa Universitarilor (2018) și de A L’Opera, organizat în premieră absolută la Opera Națională București, în 2019.

Nuit Sociale, primul brand de evenimente cosmopolite de socializare cu caracter privat, fondat în anul 2015, a reușit în cei aproape 5 ani de activitate să pună în scenă concepte unice, în locații neconvenționale de top din București, cum ar fi: Opera Națională București, Teatrul Național București, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”, Casa Universitarilor, Palatul Telefoanelor, Piața Amzei, Clubul Diplomatic, Palatul Oscar Maugsch, Fostul Restaurant Cina etc.

Așa cum ne-am obișnuit invitații, vor avea parte de cele mai frumoase surprize în seara de Revelion. La rândul lor, ne-au impresionat prin ținuta, clasa și importanța pe care o acordă acestui eveniment și ne bucurăm să avem parte de o comunitate stilată și cu bun gust”, au declarat Dan Stoicovici și Andrei Nistor, organizatorii Nuit Sociale.

Tematica aleasă pentru evenimentul de la cumpăna dintre ani este Les Années Folles, la 100 de ani de la debutul acestei perioade – Anii ’20 – caracterizată printr-un puternic dinamism social, artistic și cultural, în mai toate domeniile de activitate: de la muzica jazz și artiști ca Louis Armstrong, Duke Ellington sau Bing Crosby, la dans – Josephine Baker, în literatură – Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, cinematografie – Douglas Fairbanks, Charles Chaplin, Rudolph Valentino, Buster Keaton și Greta Garbo, stiluri în design/arhitectură – Art Deco, stiluri în artă – Expresionism, Surrealism și Dadaism și multe altele.

Ținutele vor fi de asemenea inspirate din perioada anilor 1920, piesele iconice ale anilor ’20 precum rochia flapper cu talia coborată, paietele delicate și penele flamboaiante fac parte din must-have-ul unei ținute reușite pentru acest eveniment.

Momente speciale, invitați de seamă, un meniu gourmet deosebit, muzică de dans și multe alte suprize marca Nuit Sociale îi așteaptă pe cei care vor participa în seara de 31 decembrie, în Sala Unirii a Palatului Parlamentului.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul “Les Années Folles Nuit Sociale NYE 2020” și cum se poate obține accesul, vă invităm pe pagina de Facebook: >>>  https://www.facebook.com/events/1162348060772300/.

Articolul urmator
Ce personalități se află pe bancnotele românești?
Ce personalități se află pe bancnotele românești?
Unde îți vei petrece Revelionul?
Incepe quiz
Unde îți vei petrece Revelionul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.