Nume norocoase si semnificatia lor: al tau se regaseste in lista?

Redactor Alexa Galgau

Fiecarui nume ii este asociat un numar, care poate fi sau nu norocos. In plus, fiecare are si o semnificatie anume, ceea ce influenteaza personalitatea si poate chiar destinul fiecarei persoane. Am ales pentru tine cele mai norocoase nume de femei, in functie de numarul asociat cu ele si ceea ce simbolizeaza. 

Cele mai norocoase nume de femei

Adriana: influentat de numarul 15, aducator de noroc, acest nume inseamna  "iubire" si "fericire", doua lucruri pe care le atrage in vietile celor care il poarta. 

Alexandra: numarul asociat acestui nume este 27, unul considerat norocos. Persoanele care poarta acest nume par sa fie ajutate de soarta mereu. Numele provine dintr-un cuvant grecesc care inseamna "protector".

Andreea: numarul acestui nume este 23 si este considerat a fi unul plin de mister, insa deosebit de norocos. O fi "Andreea" un nume comun, insa cu siguranta nu este o alegere proasta, pentru ca numerologia ii aduce noroc in viata. Numele "Andreea" inseamna "barbatie" si "curaj", asa ca nu e de mirare ca aceste persoane infrunta orice in viata fara sa se lase coplesite. 

Anca: un nume care in numerologie este asociat cu numarul 10 este fara indoiala un avantaj. Femeia cu numele "Anca" va fi buna la toate si va avea si acel dram de noroc atat de necesar. Nu este exclus ca la scoala sa aiba numai si numai note de 10! Numele inseamna  "eleganta", "farmec" si "bunavointa".

Amelia: acest nume este mai rar si ii este atribuit numarul 15. Este considerat un nume pe cat de rar, pe atat de norocos si inseamna "muncitor".

Beatrice: din nou ne intalnim cu numarul 23, care face din acest nume unul norocos. Este si destul de rar, asa ca persoanele care il poarta sunt considerate speciale din toate punctele de vedere, nu doar baftoase. Numele inseamna "beatitudine".

Corina: acest nume este influentat de numarul 19. Fiind si destul de rar, va atrage nu doar norocul, ci si atentia celor din jur. Semnificatia numelui este "sageata", de unde si norocul persoanelor care il poarta: au o tinta excelenta.

Cosmina: acestui nume ii este atribuit numarul 24, care aduce multe bucurii si reusite. Numele inseamna "podoaba" sau "ornament", asa ca femeile pe care le cheama astfel au un simt estetic deosebit. 

Elena: alt nume norocos, influentat de numarul 19. Inseamna "lumina" si "frumusete".

Florentina: numarul acestui nume este 41 si inseamna "infloritor". Persoanele care poarta acest nume au de obicei noroc la bani, carora nu prea trebuie sa le duca grija. 

Ioana: ne intoarcem la numarul 15, despre care am mai spus ca este norocos si care reprezinta acest nume sfant.  El inseamna "dar de la Dumnezeu", asa ca nu e de mirare ca persoanele care il poarta au un farmec aparte si atrag oamenii din jur ca un magnet. 

Irina: ca si in cazul numelui "Anca", acesta este si el de... nota 10. Semnificatia numelui este "pace", asa ca femeile numite astfel au mereu o liniste interioara care le ajuta sa fie fericite. 

Lucia: numarul asociat acestui nume este 14 si este aducator de noroc. Numele inseamna "lumina". 

Maria: este un nume sfant si reprezinta cifra norocoasa 9. Femeile cu acest nume au mare noroc mai ales in dragoste, iar numele lor chiar inseamna "iubita", dar si "stea de mare". 

Mariana: derivat din "Maria", acest nume este asociat numarului 15 si este unul care aduce multe bucurii. Pe langa "iubita", mai inseamna si "doamna" si "stapana", ceea ce inseamna ca persoanele numite astfel au tendinta de a domina. 

Oana: influentat de numarul 14, acest nume aduce soarta de partea femeilor care il poarta. La fel ca si in cazul numelui "Ioana", din care este derivat, el inseamna "dar de la Dumnezeu". 

Silvia: numarul acestui nume este 15, ca si in cazul numelui "Amelia". Este o alegere inspirata pentru o nou-nascuta si ii va aduce multe bucurii. 

Viorica: acest nume este asociat cu numarul 21 si este norocos. In afara de faptul ca este un nume de floare, "Viorica" mai inseamna si "bogatie". 

Ti-ai regasit si tu numele in lista de mai sus?

 

 

 

Articolul urmator Semnificația spirituală a alunițelor de pe fața ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (446)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.