Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Opteaza, in acest weekend, pentru activitatile in aer liber

Redactor Divahair.ro
Pentru weekend-ul 9-11 septembrie, Asociatia Green Revolution propune bucurestenilor urmatoarele alternative de petrecere a timpului liber: proiectii de scurt-metraje romanesti, concert de Jazz si muzicuta, dar si activitati sportive World Class: Pilates si Combat Force.

Programul weekendului 9-11 septembrie 2011 la ,,Roaba de cultura" este:

Evenimentele vor fi desfasurate cu sprijinul Ciuc, E-ON, Cumpana, World Class, Biblioteca Metropolitana, Nemira, Lipton, Metropotam, Zile si nopti, inparc.ro, b365.ro, calendarevenimente.ro si divahair.ro.

"Prin "Roaba de cultura" ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura" este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul„Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura" beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei de cultura" este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 - 22.00, iar de vineri pana duminica, intre orele 10 - 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro .

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!