PAM PAM îţi aduce în dar de sărbători un MOS CRACIUN muzical!

PAM PAM îţi aduce în dar de sărbători un MOS CRACIUN muzical!

Redactor Divahair.ro

Ho!Ho!Ho! Încă puțin și Moș Crăciun își face apariția cu sania lui magică, trasă de reni și plină de cadouri. Anul acesta însă, Moșul își face apariția însoțit și de alaiul său muzical! PAM PAM-trupă de teatru muzical pentru copii, alcătuită din Pia (pianul), Vio (vioară) și Kito (chitară) și jucăușele mascote Pam Pam și Bum Bum îl vor însoți pe Moș Crăciun în lunga sa călătorie prin lume și vor aduce în inimile copiilor și ale întregii familii dragostea și armonia, muzica și veselia!

În fiecare an copiii îi scriu lui Moș Crăciun cel puțin o dorință, el citește toate scrisorile și aduce daruri minunate tuturor. Anul acesta, Moș Crăciun vine cu desaga plină, în pași de muzică, acompaniat de instrumentele muzicale – pianul, vioara și chitara. 

“Dragii Moșului, îmi doresc tare mult ca în anul ce vine, să descoperiți muzica, cântând la un instrument muzical, să descifrați magia acesteia, să iubiți armonia și să aveți parte de multe bucurii! Pasiunea de a cânta și a dansa să înflorească în noul an! Eu va dăruiesc Imnul de Crăciun cântat de trupa PAM PAM, care să vă însoțească pașii, în minunata lume a muzicii! Crăciun Fericiți tuturor! Ho!Ho!Ho!”, transmite Moș Crăciun în mesajul dedicat tuturor copiilor.

La sfârșitul lunii decembrie, trupa PAM PAM compusă din Pia, Vio și Kito alături de cele două mascote jucăușe, Pam Pam și Bum Bum, te invită la teatru! Pe 26 decembrie începând cu oră 11:00, sunteți invitați într-o “Călătorie muzicală pe aripile vântului” la Târgul de Crăciun București 2016, iar pe 27 decembrie, tot de la ora 11:00 și tot în cadrul Târgului de Crăciun București 2016, vom descoperi împreună că “La școală este ca-n poveşti”. Două spectacole muzicale fascinante cu replici savuroase și pline de umor, muzică antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate. La finalul fiecărui spectacol Pia, Vio și Kito îi vor învăța pe cei mici, părinți și bunici cel mai frumos Imn de Crăciun compus de Trupa PAM PAM! 

Și pentru că anul 2017 se apropie cu pași repezi, cele 3 personaje de poveste vor să transmită tuturor copiilor câte un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. 

“Eu sunt Pia și doresc tot mereu să vă zâmbesc! Să fiți veseli, dragi copii!”

“Eu sunt Vio și vă spun, oferiți tot ce-i mai bun! Să fiți iubitori, copii!”

“Iar eu, Kito, vă urez să aveți mult spor și zel! Mult noroc și bucurii, să fiți fericiți, copii!”. 

“Muzica este cea care dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem! Vă doresc ca noul an să va aducă și mai mulți prieteni, alături de care să continuăm aventura spectacolelor muzicale educative. Împreună, pe acorduri muzicale, trecem peste toate obstacolele din viața noastră, învățam că la școală este ca-n povești, că prietenii adevărați există și doar dăruind veți simți magia Crăciunului. Să aveți un an nou fericit, plin de armonie și veselie!”, va dorește Daisy, fondatorul Trupei PAM PAM.

Prietenia celor cinci personaje ce compun Trupa PAM- Pia, Vio și Kito, alături de Pam-Pam și Bum-Bum este un model pentru toți copiii mari (părinții) și copiii mici. Pe scenă aduc bucurie, poftă de viață, entuziasm și optimism. La spectacolele trupei PAM PAM părinții devin copii și trăiesc alături de cei mici aventura unor spectacole muzicale educative de excepție. 

Mai multe informații despre spectacole și trup PAM PAM găsiți pe site: http://www.pam-pam.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri media: www.eva.ro, www.kidsout.ro; www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro , www.calendarulcopiilor.ro, www.bucatarici.ro, familiafericita.wordpress.com/, Revista Ioana, Revista Femeia de azi, Magic FM.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.