Petrece franțuzește la cel mai stylish eveniment al primăverii!

Redactor Andreea Baluteanu

Natură superbă de primăvară, peisaj fascinant, voie bună și primăvară, în toată splendoarea ei: dacă acest decor nu e unul perfect pentru un party savuros, atunci nu știm altfel cum ar putea fi! Imaginația a început să îți tresalte? Avem o veste bună! Invitația noastră nu a fost inspirată de un scenariu de film, ci de cel mai stylish eveniment al primăverii, organizat, firește, de extraordinarele fete de la The Brunch Affair!

Descoperă în rândurile de mai jos toate detaliile fabuloase despre cel mai hot daytime party al sezonului, #ByTheLake by the Brunch Affair. De data aceasta, sărbătorim franțuzește, așa că așteaptă-te la nonșalanță și la distracție cât pentru cele mai rafinate gusturi.

The Brunch Affair ne invită la petrecerea primăverii, #ByTheLake!

În mijlocul naturii, pe marginea lacului, alintată de mângâierea blândă a vântului de primăvară, servind din feluri de mâncare delicioase și răsfăţându-te cu companie selectă și cocktailuri exclusiviste. De un lucru suntem sigure, că fetele de la The Brunch Affair știu să organizeze cele mai stilate și memorabile evenimente și, să le întâlnim, în mijlocul naturii a fost cel mai mare vis al nostru!

the brunch affair by the lake

Infuzează în scenariul ispititor de mai sus un strop de je ne sais quoi franțuzesc și ai obținut tabloul decorativ al #ByTheLake, cea mai tare petrecere a primăverii. Salvează-ți evenimentul în agenda socială, marcându-l la sfârșit de primăvară, între 20 mai, ora 14.00, și 21 mai, după miezul nopții, și simte-te liberă să visezi la locația exclusivistă (cum altfel, doar vorbim despre The Brunch Affair): Lido Studio (Strada Studioului 1, 070000 Buftea). Apoi începe goana după cumpărături, în căutarea outfitului perfect, care să respecte dress code-ul evenimentului, French Riviera. Da, vor fi dungi, chic franțuzesc, simplitate rafinată și, mai ales, pălării romantice, elegante, pline de spirit, boeme și dezarmant de șarmante: cu alte cuvinte, #hats mandatory.

Te întrebi fascinată de unde acest french vibe? El a fost inspirat de primul brunch internațional organizat de „petrecărețele” noastre favorite pe 13 aprilie, în capitala modei, a culturii, a la vie en rose, Paris! Iar locația nu putea fi alta decât minunata capitală a Franței: cei de la The Brunch Affair au arătat ce înseamnă să petreci cu stil în sânul cremei ”de la creme” pariziene, în recent deschisul Manko Loko. Una dintre cele mai râvnite și populare locații din lume, atunci când vine vorba de distracție ca la carte, Manko Loko a fost inclusă pe lista The World's Finest Clubs și, sub bagheta magică a dragilor noastre fete de la The Brunch Affair, a devenit gazda unor momente ”to die for”.

monko loko

Dacă te-ai întristat pentru că nu ai avut privilegiul de a te bucura de designul impresionant, atmosfera incendiară și distracția autentică marca The Brunch Affair la Manko Loko, fă tot posibilul să nu ratezi #ByTheLake, pentru că îți garantăm că vei regăsi acceași atmosferă precum în sânul societății înalte pariziene.

Tabloul à la française va fi completat de mâncare savuroasă și băuturi fine, de anturaj de cinci stele și voie bună, cum nici Riviera Franceză nu a mai cunoscut. Muzica poartă semnătura Camil și Kostas, iar biletul costă 40 de lei. Și, așa cum te-am obișnuit, locurile sunt limitate, așa cum îi stă bine celui mai hip eveniment al momentului, deci este imperios necesar să te grăbești să îți rezervi participarea sunând la numerele de telefon 0722.707.768/0727.848.833.

Află mai multe detalii despre ocazia la care noi visăm deja cu nerăbdare de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Așa că, fie că vorbești sau nu dulcea limbă a lui Coco Chanel, primăvara aceasta vei trăi ca în capitala distracției sofisticate, în mijlocul naturii autohtone splendide, la #ByTheLake by The Bruch Affair. Acoperă-ți buclele romantice cu pălăria must-have, poartă-ți outfitul chic cu aer de rivieră, rujul roșu și lasă-le pe organizatoarele de petreceri numărul unu din spațiul bucureștean să se ocupe de restul!  În aer va pluti acel inefabil ”je ne sais quoi”, c'est promis!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.