Premieră în Dubai: Nasimi Beach lansează „Night Pool Sessions”

Premieră în Dubai: Nasimi Beach lansează „Night Pool Sessions”

Redactor Divahair.ro

Odată cu apusul soarelui, Nasimi Beach încălzește atmosfera cu Night Pool Sessions, primul eveniment de acest tip din Dubai. Începând cu joi, 20 iulie, când se va lansa evenimentul, vă veți putea distra pe plaja Nasimi în fiecare seară de joi, de la ora 19:00.

Intrare LIBERĂ pe tot parcursul serii, cocktailuri răcoritoare servite de la barul din piscină, consumate scufundați în apa rece de la Zero Entry Pool, în cele mai trendy plutitoare flamingo sau ananas, fac parte din arsenalul celei mai reușite petreceri din Dubai. Ritmul este asigurat de DJ rezidentul Nasimi, snacksurile se vor găsi din abundență în food court-ul amenajat lângă piscină, iar seara va fi animată de o vânătoare de rățuște și boboci aurii, unde veți putea câștiga unul dintre cele peste 100 de premii.

nasimi beach

Iar dacă asta nu este suficient de tentant, între orele 19:00- 21:00 vă veți putea bucura de happy hour, primind două  băuturi la fiecare nouă băutură cumpărată. Paturi de plajă, dar și pachete speciale cu băuturi sunt disponibile, cu prețuri la cerere.

Panorama magnifică asupra Dubaiului, luminat în noapte, decorul chic al plajei și vibe-ul excelent fac din Nasimi Beach un loc considerat cel mai vibrant punct fierbinte ale orașului. Terasa de pe malul mării, cu ale sale cabane lângă piscină, este un “must do” atât pentru vizitatori, cât și pentru locuitorii Dubaiului. Frecventată de celebrități internaționale, dar și de societatea iubitoare a glamourului din Dubai și din toată lumea, plaja Nasimi a găzduit numeroare spectacole cu cei mai în vogă invitați precum Robin Schulz, David Guetta, DJ Snake, Rudiemntal, Nicky Romero, Chase și Status și Basement Jaxx.

Pentru mai multe informații, vizitați www.facebook.com/nasimibeach sau apelați 044262626.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.